X

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν και οι πέντε ανήλικες για την επίθεση στην 15χρονη - Δίνουν όλες τους κατάθεση

Η 15χρονη το βράδυ της Δευτέρας πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας, συνοδεία του πατέρα της, όπου υπέβαλαν μήνυση.

Γράφει: TheToc team

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των πέντε ανήλικων κοριτσιών που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση που δέχθηκε μία 15χρονη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Οι ανήλικες, σύμφωνα με πληροφορίες δίνουν κατάθεση.

Η 15χρονη το βράδυ της Δευτέρας πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας, συνοδεία του πατέρα της, όπου υπέβαλαν μήνυση.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την καταγγελία, αρχικά δύο ανήλικες επιτέθηκαν στην 15χρονη στην Τούμπα. Η μία την χτυπούσε και η άλλη κατέγραφε την επίθεση με το κινητό τηλέφωνο.

Όπως φαίνεται μάλιστα, οι ανήλικες ανέβασαν και βίντεο με τον ξυλοδαρμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από το βίντεο φαίνεται ότι στην επίθεση, που έγινε σε πυλωτή πολυκατοικίας, εμπλέκονται περισσότερα από δύο κορίτσια. Το θύμα αρχικά συνομιλεί με ένα κορίτσι που της επιτέθηκε, στη συνέχεια ένα δεύτερο κορίτσι τη φτύνει και ένα τρίτο τη χτυπά με γροθιά στο πρόσωπο. Το κορίτσι πέφτει κάτω κρατώντας το μάτι της, ενώ μια τέταρτη κοπέλα καταγράφει την επίθεση σε βίντεο που έχουν επενδύσει με μουσικό κομμάτι.

Προσοχή σκληρές εικόνες - Δείτε το βίντεο