X

Θεσσαλονίκη: Υπερασπίστηκαν γυναίκα που τη μάλωνε ο σύντροφός της και τους έδειραν

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες.

Γράφει: TheToc team

Με γροθιές και κλωτσιές πλήρωσε μία παρέα νεαρών την επίπληξη που είχε κάνει νωρίτερα σε άγνωστο επειδή φώναζε στην κοπέλα του.

Το περιστατικό έγινε στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Αγίας Θεοδώρας.

Τα θύματα της επίθεσης, επέπληξαν τα ξημερώματα της Παρασκευής έναν νεαρό άντρα ο οποίος λογομαχούσε με την σύντροφό του. Εκείνος αντέδρασε στην παρέμβαση των νεαρών και κάλεσε "ενισχύσεις". Όταν έφτασαν στο σημείο οι φίλοι του άρχισαν να χτυπούν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Κατά το επεισόδιο προκλήθηκε θραύση της τζαμαρίας καταστήματος ένδυσης.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που προσέτρεξαν στην οδό Αγίας Θεοδώρας, ακινητοποίησαν άτομα τα οποία κρίθηκαν ύποπτα, όμως δεν αναγνωρίστηκαν ως δράστες από τα θύματα της επίθεσης.

Πηγή: Thestival.gr