
Σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι είναι άπαντες στην οικογένεια και το περιβάλλον του 40χρονου πατέρα δύο μικρών παιδιών, ο οποίο βγήκε τραγικό θάνατο στα Βασιλικά της Θέρμης, έξω από τη Θεσσαλονίκη κάνοντας αλεξίπτωτο πλαγιάς.
Ο 40χρονος, ο οποίος είχε εμπειρία στο αλεξίπτωτο πλαγιάς, έχοντας λάβει μάλιστα και πιστοποίηση, έπεσε σε λόφο σε δύσβατη περιοχή, κοντά στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
"Τον βρήκαμε νεκρό στα βράχια", ήταν η μαρτυρία για την τραγική πτώση του 40χρονου.
Ο άνδρας, πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, σύμφωνα με το Mega, ήταν Έλληνας με καταγωγή από την Αρμενία. Σπούδασε και ζούσε στην Ελλάδα, ενώ εργαζόταν σε μία εταιρεία που κάνει data analysis. Οι φίλοι του τον αναζήτησαν άμεσα στην δύσβατη περιοχή που έπεσε, τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των διασωστών να του κάνουν ανάνηψη, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι και πως "έσπασε" το αλεξίπτωτο στον αέρα. Οι άλλοι αιωροπτεριστές που έκαναν αλεξίπτωτο πλαγιάς, είπαν πως ο αέρας φυσούσε αντίθετα. Σύμφωνα με φιλικά του πρόσωπα που ήταν μαζί του, το δυστύχημα αποδίδεται σε λάθος χειρισμό, πιθανότατα, καθώς το αλεξίπτωτο φαίνεται ότι άνοιξε όταν ο 40χρονος πήδηξε από την πλαγιά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr