Θεσσαλονίκη: Τζιπ κατέληξε σε ...μπουγατσοπωλείο μετά από άγρια καταδίωξη

Στο εσωτερικό ενός μαγαζί με μπουγάτσες στη Θεσσαλονίκη κατέληξε μετά την καταδίωξη από περιπολικό της Αστυνομίας ένα τζιπ.

SHARE THIS
0
SHARES

Στο εσωτερικό ενός μαγαζί με μπουγάτσες στη Θεσσαλονίκη κατέληξε μετά την καταδίωξη από περιπολικό της Αστυνομίας ένα τζιπ.  

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα με την καταδίωξη να έχει ξεκινήσει από το Δερβένι. Το πλήρωμα περιπολικού έκρινε ύποπτους τους επιβαίνοντες στο τζιπ και έκανε σήμα στον οδηγό του για να σταματήσει. Εκείνος όμως ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Αμέσως ξεκίνησε η καταδίωξη. Το όχημα κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε όλη την οδό Λαγκαδά, παραβιάζοντας τους ερυθρούς σηματοδότες. Λίγο πριν τον Βαρδάρη, στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Αφροδίτης, ο οδηγός και ο συνοδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος άνοιξαν τις πόρτες και πήδηξαν στον δρόμο. Το αυτοκίνητο συνέχισε την τρελή πορεία ανεξέλεγκτο και κατέληξε στην τζαμαρία του μπουγατσατζίδικου. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς το κατάστημα ήταν ανοικτό.

Οι δύο επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Πηγή: Thestival.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook