X

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ανασύρθηκε 40χρονος - Έπεσε ενώ έκανε πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς

"Κάνουν συχνά πτήσεις παραπέντε από αυτό το σημείο, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά", δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης,

Γράφει: TheToc team

Ένας 40χρονος άνδρας που έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς, τύπου "παραπέντε", έξω από τα Βασιλικά στο δήμο Θέρμης, έπεσε σε λόφο σε δύσβατη περιοχή.

Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και έγιναν προσπάθειες ανάνηψής του από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό να παραμείνει στη ζωή και κατέληξε.

Στο σημείο της πτώσης προκειμένου να εντοπίσουν τον 40χρονο άνδρα έσπευσαν 15 πυροσβέστες και μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 2ης ΕΜΑΚ.

Όπως μεταφέρει στο GRTimes.gr ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης, Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, ο 40χρονος έχει εντοπιστεί στη θέση Προφήτης Ηλίας, πολύ κοντά στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, και αυτή τη στιγμή διασώστες προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή.

"Κάνουν συχνά πτήσεις παραπέντε από αυτό το σημείο, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά" σημείωσε ο κ. Κουγιουμτζίδης.

Διαβάστε Επίσης