
Γροθιές στο πρόσωπο δέχθηκε ένας οδηγός του ΟΑΣΘ το μεσημέρι της Τρίτης 22 Νοεμβρίου, στην περιοχή της Νέας Κρήνης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη από άλλον οδηγό Ι.Χ., επειδή τα δύο οχήματα παραλίγο να συγκρουστούν.
Θεσσαλονίκη: Χτύπησε με γροθιές τον οδηγό του ΟΑΣΘ επειδή πήγαν να τρακάρουν
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος ThessToday.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένα μαύρο όχημα με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας έκανε αναστροφή στη Νικολάου Πλαστήρα, στην Κρήνη.
Τότε, ο οδηγός του ΟΑΣΘ, που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 5, πάτησε φρένο για να αποφύγει τη σύγκρουση και ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον έτερο οδηγό του επιβατικού ΙΧ. Ο τελευταίος κατέβηκε από το αμάξι και κινήθηκε εναντίον του οδηγού του ΟΑΣΘ, χτυπώντας τον στο πρόσωπο με γυμνές γροθιές, μέσα από το παράθυρο του λεωφορείου.
Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ στο σημείο σπεύδει το ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Ελληνική Αστυνομία, με τις δυνάμεις να διεξάγουν έρευνες με τη συμβολή αυτόπτων μαρτύρων, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
ΟΑΣΘ: Απαράδεκτο περιστατικό βίας
Για το επεισόδιο εξέδωσε ανακοίνωση ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα "απαράδεκτο περιστατικό βίας. Δεν ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές εναντίον των εργαζομένων μας".
"Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης επικοινώνησε άμεσα με τον οδηγό του Οργανισμού, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του και δηλώνοντας ότι ο ΟΑΣΘ είναι δίπλα του, παρέχοντας νομική βοήθεια, ώστε να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον του δράστη. Ο κ. Ταγγίρης υπογραμμίζει ότι ο Οργανισμός δεν ανέχεται συμπεριφορές βίας εναντίον των εργαζομένων του οι οποίες είναι, σε κάθε περίπτωση, απολύτως καταδικαστέες" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr