Σε θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Ζαχάρως Ηλείας από τον θάνατο του Θάνου Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 37 ετών.
Ο ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός ιδιοκτήτης καφετέριας και τερματοφύλακας, μετέβαινε από την Καλαμάτα όπου διαμένει με τη σύζυγό και το μόλις δέκα μηνών παιδάκι του, στην Ζαχάρω για να ανοίξει το πρωί την καφετέρια του, όταν ενεπλάκη στο τροχαίο που έγινε στην ΕΟ. Πύργου - Κυπαρισσίας, στο ύψος του Ανηλίου και που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του και τον σοβαρό τραυματισμό 48χρονου.
Η τραγική είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αίθρια στην τοπική κοινωνία, καθώς ο 37χρονος ήταν πολύ αγαπητός τόσο από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, όσο και από την επαγγελματική του δραστηριότητα, καθώς διατηρούσε ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της περιοχής.
Στο νοσοκομείο του Πύργου όπου μεταφέρθηκε ο 37χρονος, εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές με τους γονείς τους συγγενείς και τους φίλους του, που έφτασαν πρώτοι εκεί, να μην γνωρίζουν τι ακριβώς είχε συμβεί και αν ο άνθρωπος τους ζει.
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο επιβατηγά και ένα φορτηγό.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr