Αγωνία επικρατεί για την τύχη του 67χρονου σέρφερ στο Ηράκλειο της Κρήτης, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Αυγούστου.
Οι Αρχές "χτενίζουν" την ευρύτερη περιοχή με σκάφη και ελικόπτερο, προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο ίχνος του. Στις επιχειρήσεις εντοπισμού συμμετέχουν δύο πλωτά περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, καθώς και επιβατηγά-τουριστικά σκάφη.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ΝeaΚriti, ο σέρφερ είχε μεταβεί στην Αμμουδάρα και φέρεται να κατευθύνθηκε με τη σανίδα του προς τη νήσο Ντία, χωρίς να φορά την ειδική στολή. Στην περιοχή δεν επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε η σανίδα του, η οποία περισυνελέγη και παραδόθηκε στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου. Παράλληλα, στην παραλία της Αμμουδάρας βρέθηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα μαζί με το αυτοκίνητό του.
Οι Αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση του 67χρονου το μεσημέρι της Δευτέρας 31/8 από έναν συγγενή του, καθώς δεν είχε νέα του.