
Ενα κοριτσάκι περίπου ενός έτους εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, το βράδυ της Κυριακής, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Οι Αρχές έχουν συλλάβει την 29χρονη μητέρα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.
Τελικά το βρέφος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος Φάνης Καραμπατσάκης στο OPEN, η μητέρα φέρεται να πέταξε το κοριτσάκι στον ποταμό, με αποτέλεσμα να πνιγεί.
Κατά τις πήγες, η μητέρα στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί περίπου 10 φορές σε ψυχιατρική κλινική ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το τελευταίο διάστημα είχε διακόψει την αγωγή της.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr