
Σε θρίλερ εξελίσσεται η πρωτοφανής υπόθεση με το διπλό φονικό στους Γόννους της Λάρισας, από έναν 60χρονο που παραμένει ταμπουρωμένος στο ξυλουργείο - σπίτι που διατηρεί στο χωριό, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να έχει στην κατοχή του και χειροβομβίδα.
Λόγω και του βεβαρημένου ποινικού του παρελθόντος, σύμφωνα με το onlarissa οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σενάριο να γίνει επιχείρηση εντός του χώρου του για να τον συλλάβουν. Ειδικοί διαπραγματευτές επιχειρούν εδώ και ώρα να τον πείσουν να παραδοθεί. Ωστόσο, ο δικηγόρος του κ. Στέλιος Σούρλας που επικοινώνησε μαζί του, κάνει λόγο για έναν άνθρωπο "αποφασισμένο".
Γι’ αυτό εξάλλου και στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες των ΕΚΑΜ από τη Θεσσαλονίκη.
"Είναι αποφασισμένος, ελπίζω να με ακούσει": Τι λέει ο δικηγόρος του 60χρονου

Για έναν άνθρωπο "αποφασισμένο" έκανε λόγο σε δηλώσεις του πριν από λίγο, ο δικηγόρος του, κ. Στέλιος Σούρλας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, μετά την επικοινωνία που είχε με τον δράστη του διπλού φονικού στους Γόννους της Λάρισας.

Όπως είπε, η επικοινωνία του έγινε με στόχο "να τον πείσω να σταματήσει εδώ αυτό και να μην κάνει κάτι παραπέρα. Δεν μπήκαμε στην ουσία. Μιλήσαμε μέσω του διαπραγματευτή. Είναι ένας άνθρωπος αποφασισμένος. Έκανα ότι μπορούσα να τον αποτρέψω, ελπίζω να με ακούσει. Απ’ όσο άκουσα είναι δύο οι νεκροί, δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες… Η φωνή του ήταν σταθερή, ήταν αποφασισμένος".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr