
Νέα στοιχεία στην υπόθεση της Αμαλιάδας ετοιμάζεται να αποκαλύψει η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της "Φως στο Τούνελ" στο Mega(23:20), συνεχίζοντας την έρευνα για την υπόθεση των νεκρών παιδιών που συγκλονίζουν την Ελλάδα.
Όπως σημειώνει η Αγγελική Νικολούλη, θα έρθουν στο φως μυστικά που δεν έχουν ειπωθεί. Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις σπάνε τη σιωπή τους και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν δρομολογούν νέες εξελίξεις.
Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega, προαναγγέλοντας: "Αυτή τη νύχτα θα φέρουμε στο φως σοβαρά στοιχεία και αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση των νεκρών βρεφών. Συγκλονίζει η μητέρα ενός άγνωστου μέχρι σήμερα περιστατικού, με το δικό της μωρό που σώθηκε από θαύμα στα χέρια των γιατρών.
Για να εδραιώσουμε αυτή τη μαρτυρία, έχουμε και ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, που "μιλάει”. Επίσης, θα ακούσουμε ένα ηχητικό μέσα από το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, τις ώρες που πέθανε το 2ο παιδί αυτής της κοπέλας.
Είναι πολλά τα στοιχεία που θα βγουν αυτή τη νύχτα αλλά αυτό που με σοκάρει είναι κάτι σοβαρό που ανατρέπει το όποιο οικοδόμημα κάποιοι ήθελαν να χτίσουν. Μιλάμε για μία μαρτυρία που έχει ελεγχθεί και ο μάρτυρας πέρασε την πόρτα των Αρχών για να καταθέσει. Είναι μια νύχτα ‘καυτή’".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr