
Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Τυχερό του Έβρου, όπου μια 28χρονη κοπέλα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων, στην περιοχή του χωριού Λευκίμη.
Το άψυχο σώμα της κοπέλας, η οποία φαίνεται πως ήταν η ψυχή του καρναβαλιού στο Τυχερό, εντόπισε ο θείος της που την αναζητούσε μαζί με άλλους συγγενείς.
Δολοφονία ή αυτοχειρία;
Οι Αρχές που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η 28χρονη έφερε τραύματα στο στήθος και τα χέρια, που δεν δικαιλογούνταν από την πτώση.
Μετά από ιατροδικαστική εξέταση, αποδείχθηκε ότι τα τραύματα προέρχονταν από μαχαίρι, κάτι που θα επιβεβαιωθεί από τη νεκροτομή που θα γίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για αυτοχειρία.
Η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι της το απόγευμα της Κυριακής με μηχανή με σκοπό να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό ματς στο χωριό της. Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε πιθανό ενδεχόμενο και αναζητούν πλάνα από κάμερες της περιοχής.
Μια συνεργάτης της δηλώνει στην κάμερα του Mega: "Ήταν η ψυχή του καρναβαλιού. Ήταν ο αρχηγός εκεί. Ήταν αυτή που το σχεδίαζε, ο διοργανωτής του καρναβαλιού. Την αναζητούσαν από χθες το βράδυ. Δεν επέστρεψε. Είχε φύγει για να πάει στο γήπεδο να δει τον αγώνα, είπε. Μια χαρά ήταν η κοπέλα, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ήταν πολύ καλά. Ήταν ένα κοινωνικό κορίτσι, ένα αγαπητό παιδί, σε όλους".
"Δεν είχε προβλήματα, δεν την απασχολούσε κάτι"
Ο πατέρας της μίλησε στην εκπομπή και είπε: "Ενώ ξεκίνησε να πάει να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, την ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να τη βρούμε, και τη βρήκε σήμερα τυχαία ο ανιψιός μου στο βουνό. Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί. Δεν είχε προβλήματα, δεν την απασχολούσε κάτι".
Από την πλευρά της, η θεία της κοπέλας ανέφερε: "Ξεκίνησε για να πάει στο ποδόσφαιρο που είχε το χωριό εδώ. Δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Από εκεί δεν εμφανιζόταν μέχρι και που νύχτωσε. Την έψαχναν όλη τη νύχτα και το πρωί που χάραξε κατά τις 06.30, ένας ξάδελφός της μαζί με τον αδελφό της είδαν το μηχανάκι της. Είχε μηχανή αυτή. Είδαν κάτω στον γκρεμό πεσμένη.
Είναι σαν γκρεμός. Τη βρήκαν εκεί. Ακαριαίο θάνατο πρέπει να είχε. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Με τη μηχανή έφυγε κάτω στον γκρεμό. Ο πατέρας της κατέβηκε κάτω και την είδε πεσμένη κάτω, με το κεφάλι χτυπημένο και το μηχανάκι 4-5 μέτρα πιο μακριά.
Ήταν ένα κορίτσι το οποίο είχε αγροτική δουλειά με τρακτέρ στα χωράφια. Δεν είχε προβλήματα. Θα έκανε καρναβάλι στο χωριό την Κυριακή και πήγαινε συνέχεια εκεί και βοηθούσε. Τι έγινε τώρα, κανένας δεν γνωρίζει".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr