X

Θρίλερ στους Άγιους Θεόδωρους: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε ρέμα - Το σπίτι της είχε τυλιχθεί στις φλόγες τα ξημερώματα

Η Πυροσβεστική έφτασε στο φλεγόμενο σπίτι, αλλά η 40χρονη ένοικος δεν ήταν πουθενά - Drone της Αστυνομίας τη βρήκε νεκρή σε ρέμα

Γράφει: TheToc team

Φωτιά ξέσπασε σε οικία στους Αγίους Θεοδώρους, περίπου στις 1:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η ένοικος, μια γυναίκα 40 περίπου ετών, αρχικά αγνοείτο και στη συνέχεια εντοπίστηκε νεκρή μακριά από το σπίτι, σε ρέμα, περίπου 50 μέτρα από το παρατημένο αυτοκίνητό της δίπλα στο νεκροταφείο της περιοχής.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος loutraki365.gr, στο φλεγόμενο σπίτη της γυναίκας έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική και οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους των Αγίων Θεοδώρων. Παρά την άμεση επέμβαση, το σπίτι κάηκε ολοσχερώς, ενώ η ένοικός του, μια γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετων, δεν εντοπίστηκε και αμέσως άρχισε η αναζήτησή της από τις αρχές.

Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε έξω από το Νεκροταφείο Αγίων Θεοδώρων, αλλά η ίδια παρέμενε άφαντη. Δυστυχώς, το μεσημέρι της Παρασκευής, drone της αστυνομίας εντόπισε τη 40χρονη γυναίκα, στο ρέμα των Αγίων Θεοδώρων, περίπου 50 μέτρα μακριά από το σημείο όπου είχε βρεθεί νωρίτερα το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη γυναίκα, το τελευταίο διάστημα, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.