X

Θρήνος στη Σητεία για τον 33χρονο Μάνο: Το τελευταίο του ζεϊμπέκικο πριν το θανατηφόρο τροχαίο [βίντεο]

Ο Μάνος στη Σητεία λίγες ώρες πριν το θανατηφόρο τροχαίο, γιόρταζε την Τσικνοπέμπτη με φίλους και συνεργάτες, χορεύοντας το "Είμαι αητός χωρίς φτερά".

Γράφει: TheToc team

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Σητείας στην Κρήτη, μετά τον άδικο χαμό του 33χρονου Μάνου Καματερού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου, σε κεντρικό δρόμο της Σητείας.

Ο Μάνος λίγες ώρες νωρίτερα γιόρταζε την Τσικνοπέμπτη με φίλους και συνεργάτες.

Τα Σητειακά δημοσίευσαν βίντεο με το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Μάνου Καματερού που χορεύει το "Είμαι αητός χωρίς φτερά".

Διαβάστε Επίσης

Το δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ο αδικοχαμένος Μάνος και ο 33χρονος οδηγός εξετράπη της πορείας του επί της συμβολής των οδών Ρουσελάκη και Β. Κορνάρου και προσέκρουσε σε σταθμευμένο 4Χ4 όχημα χωρίς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 2 οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους, το οποίο προέβη στον απεγκλωβισμό του 33χρονου συνοδηγού και στη συνέχεια, αμφότεροι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο - Κ.Υ. Σητείας, όπου ο Μάνος κατέληξε.

Διαβάστε Επίσης

Από το Λιμεναρχείο Σητείας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧΕ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Με πληροφορίες από neakriti.gr και sitiaka.gr