X

Θρήνος στη Σπάρτη για τον χαμό των τριών φοιτητών - "Είδαμε μία ρόδα να πετάγεται", είπαν οι φίλες τους που ακολουθούσαν

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Σπάρτης μετά τον θάνατο του Παναγιώτη, του Σωκράτη και του Γιώργου, στο σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Γράφει: TheToc team

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στη Σπάρτη μετά τον θάνατο των τριών φοιτητών σε τροχαίο, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Νεκροί στο τροχαίο δυστύχημα είναι ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, Σωκράτης Ρουμελιώτης από τον Μυστρά, ο 21χρονος Γιώργος Καπελώνης από την Αθήνα και ο επίσης 21χρονος Παναγιώτης Ζαγαρέλος από την Αμαλιάδα.

Και οι τρεις ήταν εργαζόμενοι σε κεντρική καφετέρια της Σπάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από το μοιραίο όχημα ακολουθούσε άλλο με τις φίλες τους, οι οποίες είδαν ξαφνικά το Mini Cooper να εξαφανίζεται και μια ρόδα να πετάγεται στον αέρα. Σταμάτησαν, είδαν το αμάξι εκτός δρόμου και κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες.

Το χρονικό της τραγωδίας

Οπως έγινε γνωστό, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το όχημα των τριών φοιτητών εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε δέντρο και ανετράπη. Για τον απεγκλωβισμό των επιβατών επιχείρησαν στο σημείο 8 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΓΑΡΕΛΟΣ

Τα τρία άτομα παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις τους και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

"Σήμερα (7.3.2025) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 1,5ο χλμ της ε.ο. Σπάρτης-Μυστρά, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός και επέβαιναν -2- 21χρονοι ημεδαποί, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (δέντρο) και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και των επιβαινόντων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης".