X

Θρήνος στην Κάρυστο :Μετά τη μαμά «χάθηκαν» και τα δίδυμα

Η άτυχη γυναίκα είχε ξεψυχήσει έξω από την κλινική που θα γεννούσε. Σήμερα χάθηκαν και τα παιδάκια της.

Γράφει: TheToc team

Πριν ακόμη συνέλθουν από την τραγωδία με τη 42χρονη έγκυο που πέθανε λίγο πριν γεννήσει, οι τοπικές κοινωνίες στην Κάρυστο και στα Στείρα βρίσκονται αντιμέτωπες με μία ακόμη τραγική είδηση, καθώς και τα δίδυμα της έχασαν την μάχη για τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε έξω από κλινική στην Αθήνα όπου πήγαινε για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι παρουσίασε υψηλή πίεση και κατέρρευσε. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά αυτές δεν απέφεραν καρπούς.

Κατάφεραν και έφεραν στη ζωή τα δύο δίδυμα παιδιά της. Δ

Δυστυχώς όμως, όπως έγινε γνωστό, σήμερα το απόγευμα, άφησαν την τελευταία τους πνοή και τα δίδυμα...