Θρήνος στην Πάτρα για τον χαμό του 20χρονου Αντώνη Διγγελόπουλου που σκοτώθηκε χθες το βράδυ στην Ελευθερίου Βενιζέλου σε τροχαίο με τη μηχανή του.
Ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και "καρφώθηκε” πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για γιο γνωστού καταστηματάρχη εστίασης που δραστηριοποιείται στην παραλιακή της Πάτρας.
![Θρήνος στην Πάτρα για τον 20χρονο Αντώνη - Γιος γνωστού καταστηματάρχη, σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του [εικόνες]](https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/fa/fa0a9c297e40420d8ede2586125f919b.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Σύμφωνα με το thebest.gr, στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και ο 20χρονος διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν άντεξε τη βαρύτητα των τραυμάτων και κατέληξε.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr