X

Θρήνος στο Ηράκλειο: Το σπαρακτικό αντίο στη μάνα και την τρίχρονη κόρη που "έσβησαν" στην άσφαλτο [Εικόνες]

Πλήθος κόσμου έδωσαν συγκινημένοι το "παρών" στην κηδεία της 37χρονης Όλγας και της τρίχρονης κόρης της

Γράφει: TheToc team

Πλήθος κόσμου έδωσαν συγκινημένοι το "παρών" στην κηδεία της 37χρονης Όλγας και της κόρης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με το creta24.gr πως η 37χρονη Όλγα και η μόλις 3 ετών κόρη της, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, στη διασταύρωση Γαλιάς και Φανερωμένης.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση, περίπου 100 μέτρα, από το σπίτι της 37χρονης ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους ανθρώπους που αντίκρισαν νεκρές μάνα και κόρη ήταν ο πατέρας της άτυχης γυναίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 37χρονη αστυνομικός, η οποία υπηρετούσε στο Α.Τ. Πύργου, έφευγε από το σπίτι του πατέρα της όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε, με ένα αγροτικό όχημα από ελαιουργείο.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και γνωστοί θα τους πουν το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ, στις Μοίρες.