X

Θρήνος στο Ρέθυμνο για τον 21χρονο Αγγελο που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Η μηχανή του συγκρούστηκε με ταξί

Το βράδυ της Τετάρτης 19/8 ο άτυχος 21χρονος επέστρεφε από την εργασία του όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με ταξί στον Αδελιανό Κάμπο

Γράφει: TheToc team

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Ρέθυμνο μετά τον θάνατο του 21χρονου Άγγελου Περιστέρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τετάρτης 19/8 σε τροχαίο δυστύχημα στον Αδελιανό Κάμπο, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με ταξί.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, το μοιραίο βράδυ ο άτυχος 21χρονος είχε μόλις ολοκληρώσει την εργασία του και επέστρεφε στο σπίτι του.

Όμως, στον Αδελιανό Κάμπο η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με ταξί στην παλιά εθνική οδό.

Η σύγκρουση ήταν εξαιρετικά σφοδρή. Παρότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 21χρονος φορούσε κράνος, τα τραύματά του αποδείχθηκαν μοιραία.

Συνελήφθη ο οδηγός του ταξί

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες και οι αρμόδιες υπηρεσίες, όμως παρά τις προσπάθειες ο νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία, η οποία έχει αναλάβει την προανάκριση προκειμένου να αποσαφηνιστεί πώς συνέβη η μοιραία σύγκρουση.

Ο οδηγός του ταξί συνελήφθη μετά το τροχαίο και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών.

Διαβάστε Επίσης

Θρήνος για τον 21χρονο Άγγελο

Ο Άγγελος ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί, με ενεργή παρουσία στην πολιτιστική ζωή του Ρεθύμνου και βαθιά σχέση με την κρητική παράδοση από πολύ μικρή ηλικία.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σε πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε στο Ρέθυμνο. Υπήρξε πρωτοχορευτής στον Λαογραφικό Σύλλογο "Χοροκρήτες", ενώ παράλληλα ασχολούνταν ενεργά και με τη διδασκαλία παραδοσιακών χορών, μεταδίδοντας στα μικρότερα παιδιά την αγάπη του για την κρητική μουσική, τον χορό και την παράδοση.

Συγκλονιστικό είναι το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του συλλόγου "Χοροκρήτες" για τον 21χρονο:

"Τα λόγια δεν φτάνουν για να χωρέσουν όλα όσα ήσουν, Άγγελέ μας.

Κανείς μας δε θα ξεχάσει το φως που σκόρπιζες γύρω σου, τον αυθορμητισμό σου, τα αστεία σου, την αγνότητα της ψυχής σου... Έδινες απλόχερα και τρυφερά την αγάπη σου σε όλους.

Ο Άγγελος είναι ο χορευτής που κάνει τη φιγούρα στον αέρα

Η σύντομη ζωή σου θα μείνει φωτεινό παράδειγμα για όλους μας παιδί μου.

Φτωχότερος ο κόσμος μας μετά το χαμό σου".

Η απώλειά του έχει βυθίσει στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους, τους ανθρώπους του συλλόγου και όλους όσοι τον γνώριζαν μέσα από την παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Βαρύς ο φόρος αίματος στους δρόμους της Κρήτης

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά αλυσίδα δυστυχημάτων στο οδικό δίκτυο της Κρήτης.

Από τις αρχές του έτους περισσότεροι από 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία στο νησί.

Διαβάστε Επίσης

Ενδεικτικά, κατά τους εκτεταμένους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. από τις 14 έως τις 16 Αυγούστου, ελέγχθηκαν 3.889 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 1.469 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Την Παρασκευή, όμως, οι αριθμοί περνούν σε δεύτερη μοίρα. Η οικογένεια, οι φίλοι και οι άνθρωποι που μοιράστηκαν με τον Άγγελο στιγμές, χορούς και χαμόγελα θα βρεθούν στην Παλλήνη για το τελευταίο αντίο σε ένα παιδί που έφυγε μόλις στα 21 του χρόνια.