Θύμα των κλεφτών που «λερώνουν το σακάκι» ο επιχειρηματίας Κορρές

Οι κλέφτες που αφαιρούν χρήματα και τιμαλφή από τα θύματά τους, προσποιούμενοι πως λέρωσαν το σακάκι τους, χτύπησαν και τον επιχειρηματία Γιώργο Κορρέ.

thuma-twn-kleftwn-pou-lerwnoun-to-sakaki-o-epixeirimatias-korres
SHARE THIS
0
SHARES

Οι κλέφτες που αφαιρούν χρήματα και τιμαλφή από τα θύματά τους, προσποιούμενοι πως λέρωσαν το σακάκι τους, χτύπησαν και τον επιχειρηματία Γιώργο Κορρέ, ιδρυτή και πρόεδρο της ομώνυμης εταιρείας καλλυντικών.

Οι συγκεκριμένοι κακοποιοί δρουν κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, λερώνοντάς τους το σακάκι. Το θύμα εύλογα το βγάζει ή αποσπάται η προσοχή του για να δει τον λεκέ. Οι δράστες σπεύδουν να βοηθήσουν και τότε συνεργός τους αρπάζει την τσάντα του θύματος, που έχει ακουμπήσει στο έδαφος.

Το περιστατικό εις βάρος του κ. Κορρέ συνέβη στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, στην πλατεία Συντάγματος. Ο Γιώργος Κορρές μαζί με δύο συνεργάτες του από την Ασία περπατούν. Ξαφνικά οι δύο συνεργάτες του συνειδητοποιούν ότι κάποιοι τους λέρωσαν τα σακάκια, με υγρό μέικαπ, όπως αναφέρει ο ίδιος στο Facebook. 

Στη γωνία της Φιλελλήνων προσπαθούν με υγρά μαντηλάκια να καθαρίσουν τα σακάκια τους, όταν ο κύριος Κορρές αντιλαμβάνεται πως «δύο νεαροί μιλούν στον δεύτερο και ένας τρίτος αρπάζει την τσάντα του που μόλις είχε ακουμπήσει κάτω, για να σκουπίσει τα ρούχα του... Σε 3 δευτερόλεπτα έχουν εξαφανιστεί όλοι και είναι πλέον φανερό το τι και γιατί».

«Κοιταζόμαστε σαν ηλίθιοι, απολύτως παραδομένοι στην αφέλειά μας και στην αδυναμία μας να καταλάβουμε ότι υπήρξαμε "στόχοι" για τουλάχιστον 5 λεπτά», γράφει ο ίδιος.

Ευτυχώς, στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο επιχειρηματίας θύμα των απατεώνων είχε στο σακάκι του κάρτες, διαβατήριο και τηλέφωνο και η ζημιά περιορίστηκε.

 

Φωτό: Ευρωκίνηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook