Τι απαντά η DIMERΑ Group σε όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα των NYT

Στη σχετική ανακοίνωση διαψεύδεται κάθε σχέση ή εμπλοκή του επιχειρηματία με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα.

ti-apanta-i-dimera-group-se-osa-anaferontai-sto-dimosieuma-twn-nyt
SHARE THIS
0
SHARES

Σε απάντηση με αφορμή δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας NYT  προχώρησε η DIMERA Group στα περί εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη σε προσπάθεια υπονόμευσης της Συμφωνίας των Πρεσπών για λογαριασμό της Ρωσίας. Στη σχετική ανακοίνωση διαψεύδεται κάθε σχέση ή εμπλοκή του επιχειρηματία με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα.

«Ο επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα ευφάνταστα σενάρια που αναμασά το κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό δημοσίευμα των New York Times», υποστηρίζεται σε σημερινή ανακοίνωση

«Σε μία κακοπαιγμένη φαρσοκωμωδία, βασισμένη σε σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος άλλων εποχών, εξελίσσεται η εμμονική και ταυτοχρόνως αποτυχημένη προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων να εμπλέξουν τον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή μας», αναφέρεται

«Σε αυτό το πλαίσιο, οι νομικοί μας σύμβουλοι εξετάζουν ήδη τη δυνατότητα κοινοποίησης εξωδίκου προς τη διεύθυνση του συγκεκριμένου μέσου καθώς και τις μετέπειτα νομικές ενέργειες για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας».

Τέλος σημειώνεται ότι ο κ. Σαββίδης «παραμένει αποκλειστικά και μόνον αφοσιωμένος στην αποτελεσματική υλοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών του σχεδίων στην Ελλάδα, συμβάλλοντας εμπράκτως στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης».

φωτό Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook