Τι απαντά η οικογένεια Φύσσα στον Θάνο Τζήμερο

Πώς απαντούν οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα στα όσα είπε ο Θάνος Τζήμερος.

ti-apanta-i-oikogeneia-fussa-ston-thano-tzimero
SHARE THIS
0
SHARES

«Η αυτοταπείνωση και ο εξευτελισμός συντελείται ενίοτε και υπό το μανδύα της ελευθερίας του λόγου. Η έκφραση συγκεκριμένης κρίσης -που εν προκειμένω συνιστά και αξιόποποινη πράξη-διαστρεβλώνει χυδαία και δόλια την αλήθεια» αναφέρουν οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα σε ανακοίνωσή της αναφορικά με τα όσα υποστήριξε νωρίτερα ο Θάνος Τζήμερος.

Δείτε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

Η αυτοταπείνωση και ο εξευτελισμός συντελείται ενίοτε και υπό το μανδύα της ελευθερίας του λόγου. Η έκφραση συγκεκριμένης κρίσης -που εν προκειμένω συνιστά και αξιόποποινη πράξη-διαστρεβλώνει χυδαία και δόλια την αλήθεια. Η χρήση του ονόματος του Παύλου Φύσσα και της μητέρας του Μάγδας, γίνεται σε μία προκλητική προσπάθεια να αποκτήσει ο υβριστής τους υπόσταση. Μην έχοντας κανένα άλλο τρόπο να έλθει στην επικαιρότητα, προσπαθεί ανεπιτυχώς να εξισώσει τον θύτη με το θύμα. Εσκεμμένα δε, παραλείπει -σε μία αποτυχημένη προσπάθεια marketingτου εαυτού του- να αναφέρει ποίοι εκπαίδευσαν και όπλισαν το χέρι του δολοφόνου.

Οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα
Ανδρέας Τζέλλης 
Βιολέττα Κουγιάτσου
Ελλάδα Χριστοδούλου
Χρυσούλα Παπαδοπούλου
Ελευθερία Τομπατζόγλου

Οι χυδαίες δηλώσεις Τζήμερου

Νωρίτερα,  ο γνωστός και μη εξαιρετέτος Θάνος Τζήμερος ξεπέρασε τα όρια φτάνοντας στο σημείο να αποκαλεί δημοσίως τον δολοφονημένο -από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά- Παύλο Φύσσα ως «φασισταρά». 

Η νέα χυδαία πρόκληση του επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» και περιφερειακού συμβούλου Αττικής δεν έμεινε εκεί, καθώς στο στόχαστρό του βρέθηκε ακόμη και η μητέρα του Π. Φύσσα, Μάγδα, η οποία πλέον αντιμετωπίζει καθημερινά την προκλητικότητα των χρυσαυγιτών στη δίκη της Χ.Α. 

«Βλέποντας τη μάνα του Φύσσα καταλαβαίνεις πώς έγινε έτσι ο φασισταράς, που επειδή τον μαχαίρωσε ένας άλλος φασισταράς πάνε να τον μεταμορφώσουν σε περιστέρι της ειρήνης», έγραψε στο facebook.

«Ο Φύσσας ήταν ένας φασίστας, ίδιος κι απαράλλαχτος με τους δολοφόνους του. Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτοί κρατούσαν το μαχαίρι», συμπλήρωσε σε άλλη ανάρτηση.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook