
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η κίνηση κατοίκων της Βέροιας να διαμαρτυρηθούν πετώντας ακόμη και γουρουνοκεφαλές, όταν έφτασε στην περιοχή τους λεωφορείο με πρόσφυγες από την Ειδομένη.
Ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους ήταν και ο ιερέας Ευλόγιος, που ακούστηκε να λέει «Υπάρχει μια μοναχή δίπλα στον προφήτη Ηλία. Εάν πειραχθεί μια τρίχα από τα μαλλιά αυτά αυτής της μοναχής, θα γίνει χαμός».
Σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΙ υποστήριξε πως οι αντιδράσεις προκλήθηκαν επειδή δεν ενημερώθηκαν οι πολίτες. «Δεν είμαστε απολίτιστοι ή τραμπούκοι και βέβαια να παράσχουμε βοήθεια, αλλά να υπάρχει ενημέρωση», είπε, συμπληρώνοντας ότι ο κόσμος θορυβήθηκε επειδή υπήρξε η παραπληροφόρηση ότι θα μεταφέρονταν εκεί Αφγανοί και Πακιστανοί. «Δεν θέλουμε τον συνωστισμό που είδαμε στην Ειδομένη», πρόσθεσε ο ιερέας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr