Follow us

Τι ομολόγησε ο τζιχαντιστής της Αλεξανδρούπολης

Στενό δίκτυο παρακολούθησης είχαν «στήσει» από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι αστυνομικές αρχές για τον 32χρονο Σύρο φερόμενο ως τζιχαντιστή που συνελήφθη την Πέμπτη

Τι ομολόγησε ο τζιχαντιστής της Αλεξανδρούπολης

Στενό δίκτυο παρακολούθησης είχαν «στήσει» από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι αστυνομικές αρχές για τον 32χρονο Σύρο φερόμενο ως τζιχαντιστή που συνελήφθη την Πέμπτη, μετά την καταγγελία που είχε κάνει εκείνο το διάστημα η γυναίκα του πως είναι ενεργό μέλος του ISIS.

Πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής» αναφέρουν πως στην κατάθεσή του στις αρχές μετά τη σύλληψή του υποστήριξε πως ήταν μέλος της Πολιτικής Αστυνομίας στη Συρία αλλά πως διέκοψε την εργασία του λόγω της εμπόλεμης κατάστασης, κάνοντας αναφορά σε αυτήν. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ομολόγησε τις πράξεις του στις αρχές. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση ανέφεραν πως παρατηρήθηκε ανισορροπία στον λεγόμενά του κατά την κατάθεση που τους έδωσε, γεγονός που εξετάζεται, καθώς το πρωί της Παρασκευής υποστήριξε ενώπιον του Εισαγγελέα πως δεν έχει καμία σχέση με τον ISIS, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Οι καταγγελίες και η παρακολούθηση

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο μήνες όταν η γυναίκα πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει πως ο σύζυγός της, με τον οποίο έχει δύο παιδιά την κακοποιεί και γίνεται βίαιος. Παράλληλα με την καταγγελία για την ενδοοικογενειακή βία αποκάλυψε στους αστυνομικούς που της έπαιρναν κατάθεση πως ο 32χρονος είναι τζιχαντιστής με αρκετές επαφές και πως επιδιώκει να ταξιδέψει μελλοντικά στην Γερμανία. Εκείνο το διάστημα σήμανε «εσωτερικός» συναγερμός στην ΕΛΑΣ και κατόπιν εντολής της Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της Αστυνομίας στήθηκε ένα ολόκληρο «δίκτυο» για την χαρτογράφηση των κινήσεων του Σύρου, την παρακολούθηση των επαφών αλλά και των τηλεφωνικών συνομιλιών του. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο δεκαήμερο η στενή παρακολούθηση μετατράπηκε σε εντολή απαγόρευσης εισόδου στην χώρα σε περίπτωση που ο 32χρονος τζιχαντιστής κατάφερνε να φύγει από την Ελλάδα.

Την Πέμπτη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», εμφανίστηκε στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να δώσει συνέντευξη για το άσυλο στο πλαίσιο της αίτησης που είχε κάνει , αλλά τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς και φέρεται ομολόγησε πως είναι μέλος του ISIS. Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι έμπειροι άνδρες της ΕΛΑΣ βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο βίντεο και φωτογραφίες με βασανιστήρια και εκτελέσεις. Στο συγκεκριμένο υλικό, που είθισται να διατηρούν στα κινητά τους και να καυχιούνται για αυτό οι τζιχαντιστές, εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο ίδιος. Αναφορικά με τα βίντεο στα οποία αποτυπώνονται διάφορα άτομα- μέλη του ISIS, εκτελέσεις και άλλα , παραμένει άγνωστο αν είναι ο κατηγορούμενος εκείνος που έκανε τις λήψεις ή εάν τα έχει «κατεβάσει» από το διαδίκτυο.

Το βράδυ της ημέρας που συνελήφθη ο 32χρονος άνδρας, όπως λένε οι ίδιες πηγές, όταν πληροφορήθηκε πως επρόκειτο να παραπεμφθεί για συμμετοχή σε τρομοκρατική δράση προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στο κελί του, κάνοντας βρόγχο την κουβέρτα του, αλλά τελικά τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί που τον φυλούσαν. Με τη συγκεκριμένη υπόθεση ασχολείται επίσης και η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ενώ την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ενδελεχής έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε στην Αθήνα. Εκεί εντοπίστηκαν και εξετάζονται πλέον από τις αρχές ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και άλλα αντικείμενα του 32χρονου κατηγορουμένου, ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν είχε εμπλοκή με τους τζιχαντιστές αλλά και σε ποιο βαθμό υπάρχει η συμμετοχή του στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ πάντως έχουν μπει και τα πολλά «εσωτερικά» ταξίδια που έκανε στην Ελλάδα, γεγονός που προξένησε αρκετές υποψίες σχετικά με τις εγχώριες επαφές του.

Πως έφτασε στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο 32χρονος Σύρος μπήκε στην Ελλάδα μέσω της Λέρου, μαζί με την οικογένειά του τον Ιούνιο του 2016, εκμεταλλευόμενος τις χιλιάδες «καραβιές» που μετέφεραν πρόσφυγες εκείνο το διάστημα. Από την πρώτη στιγμή υπέβαλε αίτημα ασύλου, για το οποίο ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία. Τον πρώτο καιρό διέμενε σε δομές σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη. Ταυτοχρόνως όμως, από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα, εκδόθηκε το διοικητικό μέτρο της διακριτικής παρακολούθησης. Ο φερόμενος ως εξτρεμιστής διατηρούσε επίσης σπίτι στην Αθήνα, ενώ ως τόπο διαμονής είχε δηλώσει το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου είχε έρθει σε επαφή με μία ΜΚΟ για να προετοιμαστεί για την χρονοβόρα διαδικασία του ασύλου.

Μπορεί οι πρώτες πληροφορίες να ανέφεραν πως ο ίδιος ομολόγησε πως είναι ενεργό μέλος του ISIS, ωστόσο, κατά την κατάθεσή του στον Εισαγγελέα την Παρασκευή αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και πως είναι μέλος του ISIS. Ο 32χρονος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο στις 10 το πρωί. Η συνήγορος υπεράσπισής του, Φιλιώ Τσιούλπα, μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» ανέφερε πως ο πελάτης της αρνείται πως είναι τζιχανιστής και ότι συμμετείχε στον ISIS. «Μελετάμε τη δικογραφία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα. Ο πελάτης μου αρνείται όλες τις κατηγορίες που αφορούν την ένταξη του σε τρομοκρατική δράση και όχι τη συμμετοχή», μας είπε χαρακτηριστικά η κ. Τσιούλπα.

Όπως είχε αποκαλύψει ο «Ελεύθερος Τύπος» από τον Οκτώβριο επρόκειτο να ξεκινήσει και το δεύτερο μέρος της άσκησης «Τυφώνας» που αφορούσε ενδεχόμενες επιθέσεις τζιχαντιστών με οχήματα, οπλισμό και βόμβες στην οδό Ερμού, στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Πλάκα και την Ακρόπολη, σε σταθμούς Μετρό και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς. Την ίδια στιγμή οι αυξητικές τάσεις των ατόμων που έρχονται από τις επίμαχες περιοχές όπου υπάρχει εκτενής «δραστηριότητα» από τον ISIS, προκάλεσαν έντονη ανησυχία στις διωκτικές αρχές, υπό τον κίνδυνο εγκλωβισμού τους στη χώρα μας. Η αστυνομία ερευνά αν υπόθεση του 32χρονου συλληφθέντα είναι μία από αυτές και το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει τις ερχόμενες μέρες από την εξέταση των ευρημάτων στο σπίτι του αλλά και την αποκωδικοποίηση των βίντεο και των τηλεφωνικών του συνομιλιών. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΛΑΣ εκτός από τις ασκήσεις για ενδεχόμενη επίθεση μελών του ISIS είχε εκδώσει και ειδικό εγχειρίδιο για τον εντοπισμό και την αναγνώριση τζιχαντιστών, θρησκευτικά φανατισμένων, εξτρεμιστών, ακροδεξιών, αναρχικών και τρομοκρατών, με σκοπό να διανεμηθεί σε «επαγγελματίες πρώτης γραμμής» της Αστυνομίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

"Το τρίτο στεφάνι": Νέα στέγη για τη συναρπαστική παράσταση του Στάθη Λιβαθινού

Στο Σύγχρονο Θέατρο θα μεταφερθεί η παράσταση του εμβληματικού μυθιστορήματος του Κώστα Ταχτσή, που ανεβαίνει σε συμπαραγωγή του πολιτιστικού οργανισμού "Λυκόφως" & του Θεάτρου Τέχνης "Κάρολος Κουν".

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ 12 Ιαν 2026 | 10:56

Αλεξανδρούπολη: Πανικός σε πιτσαρία από τους θυελλώδεις ανέμους - Εσπασαν τζάμια, έτρεχαν να σωθούν [βίντεο]

Στο βιντεοληπτικό υλικό καταγράφεται ο τρόμος όσων βρίσκονταν στην επιχείρηση την ώρα που έσπαγαν τζάμια και προσπαθούσαν να προστατευτούν πίσω από τραπέζια και πάγκους.

ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΘΟΔΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ 11 Ιαν 2026 | 17:28
ΙΣΧΥΡΕΣ ΡΙΠΕΣ ΑΝΕΜΩΝ 10 Ιαν 2026 | 23:13
ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ Η ΜΗΤΕΡΑ 26 Δεκ 2025 | 17:15

Αλεξανδρούπολη: Μόνο 9 κιλά ζύγιζε το 3χρονο που πέθανε από ασιτία – "Είχε προβλήματα προσαρμογής", λέει η μητέρα

Το τρίχρονο παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα προσαρμογής, δεν κοιμόταν τα βράδια και εμφάνιζε αυτοτραυματικές συμπεριφορές, ισχυρίζεται η μητέρα

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ 23 Δεκ 2025 | 19:47

Αλεξανδρούπολη: Μόλις 9 κιλά ζύγιζε ο 3χρονος - Από μουσουλμανική μειονότητα η οικογένεια, σε φυλακή στην Τουρκία ο πατέρας

Οι γονείς του 3χρονου είχαν πάρει χωριστούς δρόμους, με το παιδί να καταλήγει στην Τουρκία και μετά πίσω στην Ελλάδα, όταν ο πατέρας του μπήκε στη φυλακή

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ 23 Δεκ 2025 | 17:36

Στη φυλακή η μητέρα του τρίχρονου που πέθανε από ασιτία στην Αλεξανδρούπολη

Σε βάρος της γυναίκας ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία διά παραλείψεως με ενδεχόμενο δόλο

ΓΥΑΛΙΑ-ΚΑΡΦΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ 22 Δεκ 2025 | 17:15

Αλεξανδρούπολη: Στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό ο παππούς του τρίχρονου που πέθανε από ασιτία

Άγνωστοι έκαναν γυαλιά-καρφιά το σπίτι της οικογένειας του τρίχρονου στην Αλεξανδρούπολη και ξυλοκόπησαν άγρια τον παππού

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 18 Δεκ 2025 | 17:26

Αποκάλυψη: Νεκρό για 24 ώρες ήταν το τρίχρονο παιδί που πέθανε από υποσιτισμό στην Αλεξανδρούπολη

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί φέρεται να είχε καταλήξει περίπου ένα 24ωρο πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ 18 Δεκ 2025 | 12:44

Αλεξανδρούπολη: Στον εισαγγελέα η μητέρα του 3χρονου παιδιού που πέθανε από υποσιτισμό

Το τρίχρονο μετέφερε χωρίς τις αισθήσεις του η ίδια η μητέρα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με το παιδί να φέρει σημάδια σοβαρού υποσιτισμού και καχεξίας

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 17 Δεκ 2025 | 22:30

Αλεξανδρούπολη: Σε καρδιακή ανακοπή από ασιτία οφείλεται ο θάνατος του 3χρονου - Τα αναπάντητα ερωτήματα

Σοκαριστική η εικόνα που παρουσίαζε το άψυχο παιδικό σώμα του 3χρονου παιδιού στην Αλεξανδρούπολη - Απροσδιόριστος ο χρόνος υποσιτισμού

ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟ 17 Δεκ 2025 | 15:22

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: 3χρονο μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο από τη μητέρα του - Σχεδόν σκελετωμένο

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εξέτασαν το τρίχρονο, για να διαπιστώσουν τον θάνατό του

ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ 05 Δεκ 2025 | 11:10

Μυστήριο στην Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του - Είχαν να δώσουν σημεία ζωής 3 ημέρες

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εισήλθαν στην κατοικία και εντόπισαν το ζευγάρι νεκρό στο κρεβάτι. Πρόκειται για μια 55χρονη και τον 58χρονο σύζυγό της.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ 11 Νοε 2025 | 08:28

Θρήνος για τη 18χρονη φοιτήτρια που πέθανε στην Αλεξανδρούπολη: Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η νεαρή φοιτήτρια κατά πληροφορίες έχασε τη ζωή της από παθολογικά αίτια, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και λάμβανε βαριά θεραπευτική αγωγή.

ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 10 Νοε 2025 | 22:42

Αλεξανδρούπολη: Αγρότες με δεκάδες τρακτέρ έξω από το αεροδρόμιο - "Να μην έρθει ο Μητσοτάκης" [βίντεο]

Ο πρωθυπουργός πρόκειται να μεταβεί στην Κομοτηνή μέσω Αλεξανδρούπολης και οι αγρότες του Έβρου αντέδρασαν

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ 10 Νοε 2025 | 17:53
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ 10 Νοε 2025 | 12:39

Έφυγε από τη ζωή ο σημαντικός σκηνοθέτης και ηθοποιός Νίκος Ζερβόπουλος

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Νίκος Ζερβόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ 09 Οκτ 2025 | 11:08

Απίστευτο περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη: Άνοιξε εν κινήσει η πόρτα του ασθενοφόρου και έπεσε φορείο με ασθενή στον δρόμο

Το φορείο βγήκε από το όχημα τη στιγμή που αυτό ξεκίνησε από φανάρι. Το περιστατικό δεν είχε σοβαρές συνέπειες, καθώς κανένα όχημα δεν ακολουθούσε από πίσω.

ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ 07 Οκτ 2025 | 20:18

Προφυλακιστέοι οι έξι εκ των 13 Τούρκων που κατηγορούνται για παράνομη είσοδο και κατοχή οπλισμού

Οι έξι πλέον προφυλακιστέοι ισχυρίσθηκαν πλήρη άγνοια για την ύπαρξη στις δύο βαλίτσες και σε σάκους του εν λόγω οπλισμού

ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΒΡΕΦΟΣ 07 Οκτ 2025 | 12:54

Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή 11 από τους Τούρκους που συνελήφθησαν με 147 πιστόλια

Την πόρτα του γραφείου του ανακριτή στην Αλεξανδρούπολη πέρασαν οι 11 από τους Τούρκους που συνελήφθησαν με πιστόλια.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 06 Οκτ 2025 | 09:58

Τραγωδία στην Ορεστιάδα: Βρέφος 11 μηνών έφτασε νεκρό στο Νοσοκομείο Διδυμότειχου

Το βρέφος είχε μεταφερθεί αρχικά σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας.

ΕΠΤΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΙ ΕΞΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 04 Οκτ 2025 | 14:30

Αλεξανδρούπολη: Κακουργηματική δίωξη στους 13 Τούρκους για το οπλοστάσιο που μετέφεραν

Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 03 Οκτ 2025 | 14:42

Από τα πυρά της Αστυνομίας σκοτώθηκε το ένα από τα θύματα της επίθεσης στη συναγωγή στο Μάντσεστερ

Ο τζιχαντιστής που έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πιστούς έξω από τη Συναγωγή, ήταν τελικά άοπλος

ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ 25 Σεπ 2025 | 09:14

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 62χρονη σε τροχαίο δυστύχημα - Τραυματίστηκε ο γιος της

Η γυναίκα ήταν συνοδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε ο γιος της

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 19 Σεπ 2025 | 16:33

Βιασμός 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη: "Θα συνεχίσεις να με αγαπάς, μαμά;"

Με βάση την καταγγελία του πατέρα του παιδιού, ο ανήλικος φέρεται να κακοποιήθηκε από δύο συνομήλικους συμμαθητές του

«ΘΕΡΜΗ» ΥΠΟΔΟΧΗ 02 Σεπ 2025 | 19:05

Εργαζόμενοι αποδοκίμασαν τον Γεωργιάδη σε νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη: "Υπουργός εμπορίου και κερδοσκοπίας" [βίντεο]

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου "υποδέχτηκαν" με γιουχαΐσματα τον υπουργό Υγείας.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΟΙ 24 Αυγ 2025 | 21:00

Κομοτηνή: Εξιχνιάστηκαν 10 διαρρήξεις – Συνελήφθη ένας δράστης

Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις διαρρήξεων σε επιχειρήσεις και καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή.

ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ 16 Αυγ 2025 | 15:19

Δίχρονη σώθηκε από ναυαγοσώστριες σε παραλία της Αλεξανδρούπολης: "Ηταν με το πρόσωπο μέσα στο νερό"

Το παιδί επέπλεε αναίσθητο σε απόσταση περίπου πέντε μέτρων από την ακτή.

ΠΥΚΝΟΙ ΚΑΠΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 24 Ιουλ 2025 | 14:07

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Μήνυμα "112" για εκκένωση - Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα

Φωτιά ξέσπασε στο ρέμα Ειρήνης στην Αλεξανδρούπολη, με τις αρχές να στέλνουν μήνυμα "112" για εκκένωση

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ 14 Ιουλ 2025 | 08:07

Αλεξανδρούπολη: Καλύτερη η εικόνα από την πυρκαγιά στην εταιρεία ανακύκλωσης [βίντεο]

Στην περιοχή παραμένουν 35 πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ χθες συνέδραμαν και πυροσβεστικά ελικόπτερα.

ΜΑΥΡΟΙ ΠΥΚΝΟΙ ΚΑΠΝΟΙ 14 Ιουλ 2025 | 00:04

Αλεξανδρούπολη: Ολονλυχτια μάχη με την πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης - Μήνυμα του 112 [βίντεο]

Λόγω των πυκνών μαύρων καπνών το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους στην περιοχή Αμφιτρίτη να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

13 Ιουλ 2025 | 19:40

Φωτιά σε βιοτεχνία ανακύκλωσης στην Αλεξανδρούπολη: 112 για πυκνούς καπνούς

Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με οχήματα και προσωπικό για την άμεση κατάσβεσή της - Πυκνοί μαύροι καπνοί καλύπτουν την περιοχή

ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ 18 Ιουν 2025 | 12:40

Αλεξανδρούπολη: Αναίσθητοι και σε κατάσταση μέθης βρέθηκαν 13χρονος και 11χρονος

Αναίσθητα, μετά από κατανάλωση αλκοόλ, βρέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην Αλεξανδρούπολη, δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 11 και 13 ετών.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ 27 Μαϊ 2025 | 23:09

Αλεξανδρούπολη: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ νεαρός που έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου

Περαστικοί είδαν τον νεαρό στο πεζοδρόμιο, χωρίς τις αισθήσεις του και αιμόφυρτο και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΕΥΝΕΣ 16 Μαϊ 2025 | 09:16

Αλεξανδρούπολη: Ανήλικη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από 86χρονο

Μία ανήλικη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από έναν 86χρονο στην Αλεξανδρούπολη.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 03 Μαϊ 2025 | 09:24

Αλεξανδρούπολη: Στο μικροσκόπιο των Αρχών η δράση του "Βικέντιου" και οι ενέργειες του 59χρονου ελαιοχρωματιστή κατασκόπου

Μια σχεδιαζόμενη δολοφονία Ρώσου αντιφρονούντα στη Λιθουανία, αποκάλυψε την μυστηριώδη υπόθεση κατασκοπείας στην Αλεξανδρούπολη.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 02 Μαϊ 2025 | 20:09

Αλεξανδρούπολη: Ποιος είναι ο "Βικέντιος" που στρατολόγησε τον 59χρονο κατάσκοπο - Η ρωσική GRU και οι δολιοφθορές στα Βαλκάνια

Για 20 χρόνια, στελέχη της ΕΥΠ και αρχές Ασφαλείας γνώριζαν ότι ο 52χρονος στρατολογητής συμμετείχε σε εγκληματικές ομάδες.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ 02 Μαϊ 2025 | 17:37

Αλεξανδρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 59χρονος που κατηγορείται για κατασκοπεία - Τι είπε στην απολογία του

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, ο 59χρονος "δεν ομολόγησε την πράξη για την οποία κατηγορείται".

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ 02 Μαϊ 2025 | 07:08

"Πάρε και εξοπλισμό να φαίνεται ότι πας για ορειβασία" - Ποιος είναι ο καθοδηγητής του κατασκόπου στην Αλεξανδρούπολη

"Καθοδηγητής" του 59χρονου κατασκόπου, ήταν παλιός γνώριμος των αρχών και είχε απασχολήσει σε χώρες τις ανατολικής Ευρώπης, για ναρκωτικά, όπλα και δολοφονίες, ως μέλος διαφορετικών εγκληματικών ομάδων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 01 Μαϊ 2025 | 17:37

Αλεξανδρούπολη: Σε κόκκινο συναγερμό ΕΥΠ και ΕΛΑΣ για το θρίλερ κατασκοπείας με τη σύλληψη του 59χρονου "μπογιατζή"

Ο Έλληνας ομογενής από τη Γεωργία κατηγορείται ότι κατέγραφε με φωτογραφίες και βίντεο στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Αλεξανδρούπολης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 01 Μαϊ 2025 | 15:34

"Πώς να φωτογραφίζω χωρίς να με καταλάβουν;": Ζητούσε οδηγίες κάλυψης από τον "χειριστή" ο 59χρονος "κατάσκοπος"

Ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής δεν είχε εμπειρία από κατασκοπεία και ζητούσε οδηγίες από τον "στρατολογητή" του - Αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης 5-10 ετών

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 01 Μαϊ 2025 | 09:01

Αλεξανδρούπολη: "Σήμερα είχαμε παραλαβή" - Ο κατάσκοπος-μπογιατζής έδινε πληροφορίες στον "στρατολογητή" για τουλάχιστον 6 μήνες

Ο 59χρονος φαίνεται να έχει στρατολογηθεί από έναν επίσης ομογενή από τη Γεωργία, μέλος εγκληματικών οργανώσεων, ο οποίος λειτουργούσε για λογαριασμό της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας GRU

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 30 Απρ 2025 | 22:13

Αλεξανδρούπολη: Ο 59χρονος μπογιατζής ήταν κατάσκοπος της ρωσικής GRU - Συνελήφθη και ο στρατολογητής από τη Λιθουανία

Στον ρωσικό στρατό έχει υπηρετήσει ο 59χρονος γεωργιανής καταγωγής - Έστελνε στον συνεργό του υλικό από εθνικής και νατοϊκές στρατιωτικές εγκαταστάσεις - Φέρονται να ετοίμαζαν δολιοφθορά λόγω... Ουκρανίας

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 30 Απρ 2025 | 18:05

"Θα το κάνω για τη μαμά Ρωσία": Πώς δρούσε ο κατάσκοπος στην Αλεξανδρούπολη - Έστελνε φωτογραφίες στον "στρατολογητή" του

Ομογενής από τη Γεωργία δρούσε για λογαριασμό της ρωσικής GRU - "Κρυβόταν" στην Αλεξανδρούπολη ως ελαιοχρωματιστής με σύζυγο - Μέσω κρυπτογραφημένης εφαρμογής έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον "στρατολογητή" του

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 30 Απρ 2025 | 17:33

Αλεξανδρούπολη: Η ΕΥΠ συνέλαβε 59χρονο για κατασκοπεία - Πληροφορίες για σχέδιο δολιοφθοράς σε στρατόπεδο και ρωσική εμπλοκή

Ο συλληφθείς φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε στρατιωτικό υλικό δρώντας για λογαριασμό άλλου ατόμου

4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ 22 Μαρ 2025 | 19:05
ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ. 01 Μαρ 2025 | 13:52

Τραγωδία σε στρατόπεδο στην Αλεξανδρούπολη: 46χρονος επιλοχίας τραυματίστηκε θανάσιμα με το όπλο του

Τον θάνατο ενός 46χρονου επιλοχία που υπηρετούσε σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ 24 Φεβ 2025 | 21:32

ΗΠΑ: "Δεν είναι σωστή η ιστορία"- Διαψεύδει ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας για τη βάση στην Αλεξανδρούπολη

Διαψεύδουν οι ΗΠΑ ότι ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από τη βάση της Αλεξανδρούπολης.

ΣΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΜΑΚΡΗΣ 21 Φεβ 2025 | 14:33

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Εργαζόμενος διαμελίστηκε μετά από έκρηξη σε λατομείο

Ο 57χρονος υπεύθυνος των λατομείων, έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια διαδικασίας πυροδότησης εκρηκτικών.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 22 Ιαν 2026 | 07:28

Πρατήρια με πειραγμένες αντλίες: Πώς έκλεψαν 25 εκατ. ευρώ - Τα "κρυφά" δωμάτια, οι στρατολογητές και ο τσιλιαδόρος

Η μεγάλη εγκληματική οργάνωση με τις "πειραγμένες" αντλίες είχε φροντίσει με κάθε τρόπο να "θωρακίζεται" σε περίπτωση ελέγχου των αρχών.

ΠΩΣ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ 22 Ιαν 2026 | 07:25

Δολοφονία ξενοδόχου στη Ρόδο: Η κακή σκηνοθεσία του "τροχαίου", τα σημεία στίξης στο SMS και το αυτοκόλλητο

Σειρά λαθών του 49χρονου δράστη οδήγησαν τις αρχές να ερευνήσουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας, παρά την προσπάθεια να παραπλανήσει τις αρχές και να αποδοθεί ο θάνατος σε τροχαίο

12 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 21 Ιαν 2026 | 07:21

Αρωμα Greek Mafia στις "πειραγμένες" αντλίες - Τουλάχιστον 30 βενζινάδικα έκλεβαν τους πελάτες τους

Στα 25 ευρώ βενζίνη, έβαζαν 19, στα 50 ευρώ έβαζαν 38 και στα 100 ευρώ έβαζαν 75 ευρώ - Συνελήφθησαν 12 άτομα μεταξύ των οποίων και ένας συνεργάτης του "Θαμνάκια".

ΕΛΛΗΝΙΚΟ FBI 20 Ιαν 2026 | 09:54

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο μικροσκόπιο αγροτοσυνδικαλιστής από το μπλόκο των Μαλγάρων που φέρεται να έλαβε 60.000 ευρώ

Γνωστός συνδικαλιστής από το μπλόκο των Μαλγάρων, με συχνή τηλεοπτική παρουσία, βρίσκεται ανάμεσα στους 12 αγρότες, που ελέγχονται για χορήγηση παράνομων επιδοτήσεων.

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 20 Ιαν 2026 | 07:50

Κορυδαλλός: Το βαρύ παρελθόν του 49χρονου Αλβανού βαρυποινίτη και του 28χρονου δράστη πίσω από τη δολοφονία

Ο 49χρονος Alia Jani, χαρακτηριζόταν ως ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς της γειτονικής χώρας.

ΤΙ ΛΕΝΕ 20 Ιαν 2026 | 07:08

Οι δραματικές στιγμές των 8 ορειβατών μετά την πτώση στον χιονισμένο Ταΰγετο -Διάσωση στα 2.200 μέτρα

Για τουλάχιστον πέντε ώρες, η ομάδα των οκτώ ορειβατών, έμεινε εγκλωβισμένη σε ένα χιονισμένο διάσελο σε υψόμετρο άνω των 2.200 μέτρων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ 19 Ιαν 2026 | 07:50

Φωτιά στο Πέραμα: "Να φύγουν οι δεξαμενές καυσίμων από τις γειτονιές", λέει ο δήμαρχος - Καταθέτει μήνυση

"Πρέπει επιτέλους να γίνει δεκτό το αίτημά μας να μην υπάρχουν δεξαμενές καυσίμων σε γειτονιές με σχολεία και σπίτια", σημειώνει ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκος.

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ 19 Ιαν 2026 | 07:06

Εγκλημα στο Αγρίνιο: Το τηλεφώνημα "κλειδί" και η ερωτική αντιζηλία - Κενά στις περιγραφές του 44χρονου δράστη

Τι προηγήθηκε της δολοφονίας στο Αγρίνιο - Οι κινήσεις δράστη και θύματος πριν τους πυροβολισμούς.

ΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 18 Ιαν 2026 | 08:43

Αγρίνιο: "Αν δεν το έκανα εγώ, θα το έκανε εκείνος" - Τα κενά στις περιγραφές του 44χρονου δολοφόνου

"Τσακωνόντουσαν. Είχαν και οι δύο ντουφέκια και έλεγαν όλοι μην τουφεκίσει ο ένας τον άλλο" λένε κάτοικοι - Η φιλία που έγινε έχθρα "για τα μάτια μιας γυναίκας"

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 17 Ιαν 2026 | 11:15

Αγιος Δημήτριος: Εβαλε τον γείτονά της να πυροβολήσει τον "Θείο" γιατί προσέλαβε τον γιο της για ντελίβερι

"Καθάρισέ τον", φώναξε στον 39χρονο χούλιγκαν η 42χρονη - Ο ιδιοκτήτης του σουβλατζίδικου είχε συλληφθεί ως αρχηγικό μέλος εγκληματικής οργάνωσης χούλιγκαν της ΑΕΚ

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ Η ΣΠΕΙΡΑ 17 Ιαν 2026 | 08:36

Αττική: Ο "τσιλιαδόρος" της δολοφονίας αστυνομικών λήστευε βενζινάδικα με... σοφέρ το 33χρονο μοντέλο

Τουλάχιστον 12 φορές "χτύπησε" η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ στην Αττική - Σε ρόλο μεταφορέα η 33χρονη που δήλωνε και... ψυχολόγος

ΣΠΑΤΑ 16 Ιαν 2026 | 07:19

Απάτες με "SMS Blaster": Πώς δύο Κινέζοι υπέκλεπταν τραπεζικά στοιχεία από κοντινά κινητά ανυποψίαστων

Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν επιδοθεί σε μια εξειδικευμένη μορφή κακόβουλης δραστηριότητας με την ονομασία "SMSΒlaster Attacks".

ΒΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ 15 Ιαν 2026 | 07:59

Ερέτρια: Αγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από εννέα ανήλικους - Με αφορμή μία κοπέλα

Εννέα ανήλικοι, ηλικίας 16 και 15 χρόνων, εμπλέκονται στον άγριο ξυλοδαρμό ενός 16χρονου. Ο μαθητής δέχθηκε άγρια επίθεση και τραυματίστηκε σοβαρά.

ΘΡΙΛΕΡ 15 Ιαν 2026 | 07:12

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Ερευνες σε Γερμανία και Ζωγράφου - "Ξεσκονίζουν" το παρελθόν της

Αίτημα στις Γερμανικές αρχές για στοιχεία που αφορούν το παρελθόν της 16χρονης Λόρα, έχει υποβάλλει η Ελληνική Αστυνομία.

ΑΓΩΝΙΑ 14 Ιαν 2026 | 06:56
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ 13 Ιαν 2026 | 07:57

Αγ. Δημήτριος: Αρχηγός ομάδας χούλιγκαν ο 39χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς - "Ο 'Θείος' ξέρει ποιος πυροβόλησε"

Ο 39χρονος ιδιοκτήτης νοσηλεύεται σε κλινική και μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος - Στο μικροσκόπιο το οπαδικό παρελθόν του και το "θολό ιδιοκτησιακό καθεστώς του μαγαζιού.

13 Ιαν 2026 | 07:26

Σέρρες: Νέα ερωτήματα για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου Αγγελου - Αναζητούν DNA και δεύτερου δράστη

Τι αναφέρουν στις καταθέσεις τους οι φίλοι του 17χρονου Αγγελου και τι υποστηρίζει η οικογένειά του.

ΤΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 13 Ιαν 2026 | 06:57

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Οι μυστικές πωλήσεις, η συνάντηση με άγνωστο και το ταξί για την Αθήνα

Στην πορεία της έρευνας για τον εντοπισμό της οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η 16χρονη Λόρα "συγκέντρωνε" χρήματα.

ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΙΛΑΝΟ 12 Ιαν 2026 | 07:34

Διακοπές - βιτρίνα για τρεις Αμερικανίδες στην Ελλάδα - Μετέφεραν 72 κιλά κάνναβης στην Ιταλία και συνελήφθησαν

Η "Nicole", η "Michelle" και η "Shirley", είχαν έρθει στη χώρα μας, με πρόσχημα τις διακοπές των εορτών των Χριστουγέννων.

ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΣΚΗΝΕΣ 10 Ιαν 2026 | 10:42

Πάτρα: Ο 29χρονος κλότσησε εννέα συνεχόμενες φορές τον 30χρονο πατέρα έξι παιδιών στο κεφάλι

Επί πέντε και πλέον ώρες οι τέσσερις συλληφθέντες προσπαθούσαν να πείσουν τον ανακριτή

ΒΙΝΤΕΟ 09 Ιαν 2026 | 07:29

Πάτρα: Σοκάρουν οι εικόνες από τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο μπαρ - Εχουν συλληφθεί 4 άτομα

Το βίντεο από την άγρια επίθεση που οδήγησε στο θάνατο του 30χρονου Κώστα σε κέντρο διασκέδασης της Πάτρας στις 4 Γενάρη, προκαλεί αποτροπιασμό.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 08 Ιαν 2026 | 07:06

Σέρρες: Σοκάρει η ιατροδικαστική για τον 17χρονο - Ρήξη οργάνων και χτυπήματα στο κεφάλι από κλωτσιές και μπουνιές

Η ιατροδικαστική διερεύνηση στο άψυχο σώμα του 17χρονου Άγγελου, προκαλεί αποτροπιασμό και μαρτυρά το μέγεθος της άγριας επίθεσης από τον 15χρονο.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ 07 Ιαν 2026 | 09:09

Ροζ Πάνθηρες: Βαρύ παρελθόν για τους Σέρβους διαρρήκτες του κοσμηματοπωλείου - Εκαναν τους τουρίστες μετά τη ληστεία

"Μπούκαραν" με όπλα και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 580.000 ευρώ - Είχαν κάνει κατόπτευση του χώρου του κοσμηματοπωλείου έξι φορές πριν το ληστέψουν.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 07 Ιαν 2026 | 07:00

Σέρρες: "Αν τα χαλάσετε, να τα φτιάξεις μαζί μου" - Το μήνυμα που οδήγησε στον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 17χρονου

Ο 17χρονος ντράπηκε να ανέβει στο σπίτι του χτυπημένος, για να δώσει εξηγήσεις στους γονείς του, και πήγε στο υπόγειο, όπου τον βρήκε νεκρό η αδελφή του.

ΥΠΟΠΤΕΣ ΛΗΨΕΙΣ 04 Ιαν 2026 | 08:13

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τρεις "οικογένειες" είχαν στήσει κανονική βιομηχανία για να εισπράτουν παράνομες επιδοτήσεις

Υποπτες λήψεις επιδοτήσεων από τουλάχιστον δέκα παραγωγούς σε όλη τη χώρα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 30 Δεκ 2025 | 07:00

Βαρδούσια: Αργός και αγωνιώδης ο θάνατος των 4 ορειβατών - Νέα στοιχεία για την τραγωδία, πώς τους καταπλάκωσε το χιόνι

Αργό και αγωνιώδη ασφυκτικό θάνατο είχαν οι τέσσερις ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ 29 Δεκ 2025 | 07:45

Γκύζη: Λύτρωση μέσα από τον θάνατο έψαχνε ο 74χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Η γυναίκα ήταν κατάκοιτη πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι, μια κατάσταση που φαίνεται πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί ο σύζυγός της.

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 29 Δεκ 2025 | 06:33

Βαρδούσια: Οι 3 πιθανές αιτίες θανάτου των ορειβατών - Το παράδοξο με τη χιονοστιβάδα

Το "έξυπνο ρολόι" πιθανόν θα αναδείξει την πορεία που ακολούθησαν οι άτυχοι ορειβάτες, τη στιγμή που ακινητοποιήθηκαν από την πλήξη της χιονοστιβάδας.

ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ 28 Δεκ 2025 | 07:48

Βαρδούσια:  Διακόσια μέτρα αποδείχθηκαν μοιραία για τους τέσσερις ορειβάτες - Οι εκτιμήσεις των διασωστών

Τα έμπειρα στελέχη της ΕΜΑΚ αναφέρουν πως οι τέσσερις ορειβάτες βρέθηκαν στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή.

ΕΙΧΕ ΟΦΕΙΛΕΣ 500.000 ΕΥΡΩ 27 Δεκ 2025 | 08:09

Κολωνάκι: Ο 60χρονος κλείδωνε τη μητέρα του στο σπίτι, οι καβγάδες και τα χρέη - Δεν πήγε ούτε στην κηδεία της

Χρειάστηκαν σχεδόν 4 χρόνια,για να αποδειχθεί ότι το… δυστύχημα από αναμμένο τσιγάρο που είχε στήσει ο 60χρονος γιος της, ήταν ένα φρικτό έγκλημα.

ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ 26 Δεκ 2025 | 09:59

Εκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο: Εντολή από τις φυλακές βλέπουν οι Αρχές - Η σύνδεση με τον "ληστή με το τατουάζ"

Κοινά χαρακτηριστικά με την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης και πάλι στη Θεσσαλονίκη στις 3 Μαΐου 2025 - Κίνητρα αντεκδίκησης εξετάζει η ΕΛΑΣ

GREEK MAFIA 24 Δεκ 2025 | 07:09

Greek Mafia: Στο στόχαστρο του ελληνικού FBI οι τέσσερις εκτελεστές του "Έντικ" που παραμένουν ασύλληπτοι [εικόνες]

ΤΑ τέσσερα ασύλληπτα.. "πιστόλια" του Έντικ κατηγορούνται για τις δολοφονίες του "Θείου Τζο", του "Ράμπο", του "Νιόνιου" και του "Ζαμπόν".

ΟΠΕΚΕΠΕ 23 Δεκ 2025 | 07:18

Κώστας Ανεστίδης: Τι οδήγησε στη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του αγροτοσυνδικαλιστή – Τα ευρήματα της έρευνας

Στο μικροσκόπιο των αρχών ο αγροτοσυνδικαλιστής που την περίοδο 2019–2024 είχε λάβει ενισχύσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ άνω των 122.000 ευρώ.

ΑΤΤΙΚΗ 22 Δεκ 2025 | 06:49

Διάλογοι σοκ με μαθητές που πουλούσαν ναρκωτικά σε σχολεία - Πώς δρούσε η συμμορία "άγουρων" διακινητών

Οι καταγεγραμμένες επικοινωνίες αποτυπώνουν τις σκληρές πρακτικές των δυο αρχηγικών μελών της ομάδας, του 20χρονου "Μπρά" και του 19χρονου "Κίτσου".

ΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ 21 Δεκ 2025 | 11:33

Η σκληρή συμμορία με τα "βαποράκια" ναρκωτικών σε σχολεία: Ο 20χρονος αρχηγός "Μπρα" και ο υπαρχηγός "Κίτσου"

Ο 20χρονος αρχηγός είχε δημιουργήσει δύο επιχειρησιακές ομάδες, ενώ ο 19χρονος υπαρχηγός ήταν και ο αποθηκάριος των ναρκωτικών.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 20 Δεκ 2025 | 17:24

"Νομίζεις ήθελα να δίνω ντρόγκα κάθε μέρα...": Oι... προφητικοί στίχοι των τράπερ που διακινούσαν ναρκωτικά

"Εγκέφαλος" στο παράνομο αλισβερίσι, ήταν ο 55χρονος αδελφός του 30χρονου τράπερ, ο οποίος εντόπιζε και αποθήκευε τα ναρκωτικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ 19 Δεκ 2025 | 07:44

Αρωμα Greek Mafia πίσω από τις καταγγελίες για Μαζωνάκη: Γιατί "δείχνει" συγκεκριμένο επιχειρηματία της νύχτας

Από αυτά τα άτομα, εκπορεύονται οι "οργανωμένες" εκβιαστικές επιθέσεις, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 18 Δεκ 2025 | 07:11

Πώς έπιασαν τον "Ελληνα Εσκομπάρ": Οι 4 τόνοι κοκαΐνης, οι αλιευτικές βιτρίνες και το κέρδος των 250 εκατ. ευρώ

Τα στελέχη του Ελληνικού FBI, ανησυχούσαν για ενδεχόμενη διαρροή της έρευνας που είχε ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2024, λίγο μετά την αποφυλάκιση του "Χοντρού".

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 17 Δεκ 2025 | 07:03

Πώς έγινε η καταδίωξη με τον ανήλικο γιο του Κατρίνη - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, με κουζινομάχαιρο ο συνοδηγός

Ο 16χρονος γιος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη, προκάλεσε τα ξημερώματα της Τρίτης μια επικίνδυνη καταδίωξη στους δρόμους του Χαλανδρίου.

ΑΧΑΡΝΕΣ 16 Δεκ 2025 | 14:35

Κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη: Επιδοτήσεις ακόμη και σε... νεκρό αγρότη - Στο μικροσκόπιο ο Μύρωνας Χιλετζάκης

Πάνω από 37.200 ευρώ επιδοτήσεων πιστώθηκαν σε λογαριασμό 60χρονου από τις Αρχάνες, παρότι είχε αποβιώσει, ενώ έγιναν και αναλήψεις σχεδόν 36.000 ευρώ.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ 16 Δεκ 2025 | 07:23

Πώς πιάστηκε το πλοίο του "Ελληνα Εσκομπάρ" με 6 τόνους κοκαΐνη - Ο "Χοντρός", η "Ουρανία" και το ψάρεμα

Σήμερα οι πέντε κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στα δικαστήρια Πειραιά, με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους για εγκληματική οργάνωση και ναρκωτικά.

ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ 16 Δεκ 2025 | 07:15

"Την είδα να μαχαιρώνει": Τι πυροδότησε το άγριο ξέσπασμα της μαθήτριας που επιτέθηκε στη 14χρονη στο σχολείο

Ένα 14χρονο κορίτσι, μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού με τραύμα στο χέρι και εκδορές στην κοιλιά.

15 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 15 Δεκ 2025 | 08:20

Το μεγάλο "φαγοπότι" των επιδοτήσεων: Πώς η εγκληματική ομάδα των Αρχάνων άρπαξε εκατομμύρια από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο 47χρονος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται στο παρελθόν να λογοδοτούσε στον Υπουργό ως μέλος συμβουλευτικής επιτροπής, την ώρα που λάμβανε παράνομες επιδοτήσεις.

42 ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ 13 Δεκ 2025 | 14:56

Παράνομες επιδοτήσεις: Σε διαφορετικές δικογραφίες ο αγροτοσυνδικαλιστής στην Κρήτη - Η οικογένεια και το ζευγάρι

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται 42 ονόματα και έχουν συλληφθεί 15 πρόσωπα

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ 12 Δεκ 2025 | 07:37

Καλύβια: Οι επαφές του "αποθηκάριου" με τον "Ζαμπόν" και Αλβανούς βαρυποινίτες - "Αμα σας πω, κάηκα"

Στο μικροσκόπιο της ΔΑΟΕ οι διασυνδέσεις του 37χρονου από την Κρήτη, μετά τον εντοπισμό οπλισμού και οχημάτων που φέρονται έτοιμα για χρήση σε εκτελέσεις.

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ 12 Δεκ 2025 | 07:29

Φοινικούντα: Τα πέντε πρόσωπα με τα "πακιστανικά" τηλέφωνα πριν και μετά τη διπλή δολοφονία

Το κατηγορητήριο αποκαλύπτει οργανωμένη δράση, αλλεπάλληλες επικοινωνίες και καθοδήγηση για τη διαφυγή και τις καταθέσεις.

GREEK MAFIA 11 Δεκ 2025 | 08:15

Γιάννης Λάλας: Τον παρακολουθούσαν με κρυφές κάμερες - Ποιος είναι ο 48χρονος που δεν έχει συλληφθεί

Ο 45χρονος "Δήμο", ο παλιός εκτελεστής για λογαριασμό της Greek Mafia, και οι συνεργοί του, έψαχναν και πάλι την "επιτυχία" εξόντωσης του Γιάννη Λάλα.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ 11 Δεκ 2025 | 07:12

"Ασε το μιξάρισμα στον DJ": Ο 49χρονος που μοίραζε ναρκωτικά με... οδηγίες χρήσης και QR code - Ο τιμοκατάλογος

Ο 49χρονος DJ-διακινητής που συνελήφθη στον Νέο Κόσμο από το Ελληνικό FBI, ενημέρωνε τους πελάτες του με τυπωμένα φυλλάδια ια τις παρενέργειες των ουσιών.