Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βαθμολογίες στις Πανελλαδικές

Αύριο Παρασκευή ανακοινώνονται σε όλα τα Λύκεια οι βαθμολογικές επιδόσεις 100.000 και πάνω υποψηφίων για ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές.

tin-paraskeui-anakoinwnontai-oi-bathmologies-stis-panelladikes
SHARE THIS
0
SHARES

Αύριο Παρασκευή ανακοινώνονται σε όλα τα Λύκεια οι βαθμολογικές επιδόσεις 100.000 και πάνω υποψηφίων για ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις. 

Υπήρξε σχετική ενημέρωση στους διευθυντές των Λυκείων ώστε να γνωρίζουν πως οι βαθμολογίες θα παραδοθούν από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι βαθμοί θα αναρτηθούν χωρίς τα ονόματα. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν με τον κωδικό ανά χείρας, εάν θέλουν να δουν, άμεσα, τις επιδόσεις τους.

Ο Διευθυντής κάθε Λυκείου μαζί με τους υπόλοιπους καθηγητές, μόλις παραλάβουν τις καταστάσεις θα προβούν στον απαραίτητο έλεγχο. Για όπου τυχόν υπάρξει διαφορά θα υπάρξει άμεση επικοινωνία με το οικείο βαθμολογικό κέντρο και τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης Εφαρμογών του υπ. Παιδείας για να γίνει η σχετική διόρθωση.

Εάν κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, θα χρειαστεί να ζητήσει από τον διευθυντή να του ανακοινώσει τους βαθμούς με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις οι οποίες έχουν τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.

Σήμερα Πέμπτη εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα με τους υποψηφίους να εξετάζονται στα ιταλικά.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μεγάλη αύξηση στις βάσεις των Παιδαγωγικών Σχολών, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη καθοδική πορεία των βάσεων σε Πολυτεχνικές σχολές αλλά και στα περιφερειακά Πανεπιστήμια. 

Φωτό: Ευρωκίνηση

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook