Το 19χρονο μοντέλο: Ποιοι με έμπλεξαν στο κύκλωμα

Κραυγή απόγνωσης από τη 19χρονη που συνελήφθη στην Κίνα για μεταφορά μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης. Η κοπέλα τονίζει πως είναι αθώα και δεν θέλει να πεθάνει στη φυλακή.

to-19xrono-montelo-poioi-me-empleksan-sto-kuklwma
SHARE THIS
0
SHARES

Κραυγή απόγνωσης από τη 19χρονη που συνελήφθη στην Κίνα για μεταφορά μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης. Η κοπέλα τονίζει πως είναι αθώα και δεν θέλει να πεθάνει στη φυλακή. Η 19χρονη από τη Μυτιλήνη εμμένει στην αθωότητά της και σύμφωνα με όσα είπε στο δικηγόρο της, δεν ήξερε ότι μεταφέρει ναρκωτικά. Είναι καλά πάντως στην υγεία της και οι συνθήκες κράτησής της είναι καλές. 

Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" και μετέφερε αυτά που του είπε η πελάτισσά του. "Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή. Είμαι αθώα", είπε το 19χρονο μοντέλο και συνέχισε: "Εγώ ήξερα ότι μεταφέρω χαρτιά. Δεν περίμενα πως μέσα στο φάκελο είχε κοκαϊνη". 

Το σίγουρο πάντως είναι ένα: Η ίδια τώρα καλείται να επιλέξει την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει, καθώς τα όσα υποστηρίζει φαίνεται πως δεν πείθουν τις κινεζικές αρχές.  Και οι ελληνικές αρχές όμως αναμένεται να ασχοληθούν με την υπόθεση και να διερευνήσουν εάν υπάρχει "σύνδεσμος" Έλληνας ή εάν η κοπέλα προχώρησε σε επαφή με κάποιον αλλοδαπό, χωρίς να γνωρίζει επακριβώς σε τι εμπλέκεται. Έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της και έχει οριστεί συνήγορος υπεράσπισης. 

Τι λένε οι πληροφορίες από την DEA 

Η αμερικανική δίωξη ναρκωτικών, έχει πληροφορίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για έναν "βαρόνο" της νύχτας από τη Νιγηρία ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Φίλος της 19χρονης την έπεσε να προσφέρει "τις υπηρεσίες της" σε αυτόν. 

"Προσπαθώ να την πείσω να συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της. Πρέπει να βρει υπερασπιστική γραμμή, διαφορετκά αντιμετωπίζει μέχρι και ισόβια κάθειρξη", είπε στον Ελεύθερο Τύπο ο Σάκης Κεχαγιόγλου. 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook