Το μήνυμα των νέων από το Μάτι: Σε νιώθω Καλιφόρνια

Μήνυμα αλληλεγγύης, αγάπης αλλά και ελπίδας προς τους πυρόπληκτους στην Καλιφόρνια, έστειλαν οι νέοι από το Μάτι, το Νέο Βουτζά και την υπόλοιπη Ανατολική Αττική.

SHARE THIS
0
SHARES

Μήνυμα αλληλεγγύης, αγάπης αλλά και ελπίδας προς τους πυρόπληκτους στην Καλιφόρνια, έστειλαν οι νέοι από το Μάτι, το Νέο Βουτζά και την υπόλοιπη Ανατολική Αττική. 

Στο μήνυμά τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού επισημαίνουν, "σε νιώθω Καλιφόρνια", τονίζοντας πως γνωρίζουν καλά πως είναι να χάνεις τα πάντα, τους δικούς σου ανθρώπους, από την πύρινη λαίλαπα.

Από τις μεγάλες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 76 άνθρωποι ενώ οι αγνοούμενοι ξεπερνούν τους 1.300.

Στο συγκλονιστικό μήνυμά τους, οι νέοι από την Ελλάδα γράφουν:

«Σε νιώθω Καλιφόρνια!

Έχω νιώσει και εγώ πως είναι να σβήνονται τα μέρη που έχεις τις πιο όμορφες αναμνήσεις σου.

Έχω νιώσει πως είναι να κοιτάς γύρω σου κ να μην καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι.

Έχω νιώσει πως είναι να αναρωτιέσαι συνέχεια γιατί; και τώρα;

Και τώρα, πως θα γίνουν πάλι από την αρχή;

Έχω νιώσει πως είναι να χάνεις τα πάντα! Κάνε κουράγιο όμως Καλιφόρνια γιατί σ όλα αυτά που θα νιώσεις, την απογοήτευση, τη στεναχώρια, την πίκρα και το θυμό, θα βρεις ένα παραθυράκι που δεν το γνώριζες πριν.. & αυτό θα σε κρατήσει όρθια .. θα δεις ότι δεν είσαι μόνη αλλά θα είστε πολλοί και θα έχετε ο ένας δίπλα τον άλλον και θα τα καταφέρετε..θα σηκωθείτε Καλιφόρνια ΚΑΙ θα αποκτήσετε ξανά τον Παράδεισο σας! .. σε νιώθω Καλιφόρνια!»

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, έκανε retweet την ανάρτηση, γράφοντας:

"Ευχαριστώ Μάτι".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook