X

Το μουσικό πρόγραμμα της φετινής ΔΕΘ με καθημερινές συναυλίες - Από Ρουβά και Πάολα μέχρι ΠΥΞ ΛΑΞ και Πάνο Βλάχο

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των συναυλιών της 89ης ΔΕΘ.

Γράφει: TheToc team

Τα καθιερωμένα μουσικά events της ΔΕΘ, θα πραγματοποιούνται κάτω από το Τόξο στη νότια πύλη (ΧΑΝΘ) κάθε βράδυ, αμέσως μόλις κλείνουν οι πύλες της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο Σάκης Ρουβάς, η Πάολα, οι Πυξ Λαξ, ο Πάνος Βλάχος, η Λένα Ζευγαρά αλλά και μία αφιερωματική συναυλία με κορυφαία ονόματα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, θα βρεθούν κάτω από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, στην επετειακή διοργάνωση για τα 100 χρόνια του εκθεσιακού φορέα.

Η Λένα Ζευγαρά με τους Alcatrash τραγουδούν το πρώτο βράδυ, ενώ οι Πυξ Λαξ μας υποδέχονται την αμέσως επόμενη μέρα.

Στη συναυλία που είναι αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη θα τραγουδήσουν ο Δημήτρης Μπάσης, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Σοφία Παπαζόγλου και ο Άγγελος Θεοδωράκης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Πάνος Βλάχος θα σας διασκεδάσουν τα βράδια που ακολουθούν ενώ ο λατρεμένος από το ελληνικό κοινό, Σάκης Ρουβάς, θα ανέβει στο stage την παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2025.

Τη σκυτάλη θα πάρει η Αναστασία το επόμενο βράδυ ενώ την αυλαία στις συναυλίες της ΔΕΘ 2025, θα ρίξει η μοναδική Πάολα, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025.

Τις συναυλίες της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2025, παρουσιάζει ο Τάσος Ριζόπουλος.

Πρόγραμμα Συναυλιών 89ης ΔΕΘ

Κυ 7/09 Λένα Ζευγαrά & Alcatrash
Δε 8/09 Πυξ Λαξ
Τρ 9/09 Συναυλία: 100 Χρόνια Μίκης Θεοδωράκης
Τε 10/09 Πέτρος Ιακωβίδης
Πε 11/09 Πάνος Βλάχος
Πα 12/09 Σάκης Ρουβάς
Σα 13/09 Αναστασία
Κυ 14/09 Πάολα