
Το τελευταίο "αντίο" είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον "γόη" του ελληνικού κινηματογράφου, Αλκη Γιαννακά.
Ο Αλκης Γιαννακάς, που είχε γίνει αρχικά γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία "Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη", πέταξε για τη "γειτονιά των αγγέλων", σε ηλικία 80 ετών.
Η κηδεία του αγαηπημένου ηθοποιού, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Ελληνικό.
Εκεί, συντετριμμένη και υποβασταζόμενη και η τελευταία σύντροφος του ηθοποιού, για να του πει το στερνό αντίο. Η ίδια, είχε πει σε εκπομπή μόλις δημοσιοποιήθηκε ο θάνατος του Αλκη Γιαννακά: "Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήμασταν μαζί 25 χρόνια, πέρασα υπέροχα μαζί του. Τώρα πραγματικά θα μου λείψει πάρα πολύ. Μεγάλη απώλεια για μένα, γιατί ήταν ο σύντροφος της ζωής μου. Κάναμε σχέδια και όνειρα, γιατί δούλευα μέχρι τον Ιούνιο και τώρα βγήκε η σύνταξη και σχεδιάζαμε να ζήσουμε κάπως αλλιώς… αλλά δυστυχώς η ζωή τα έφερε αλλιώς".
Μεταξύ των ανθρώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο που έδωσαν το παρών στην κηδεία του Αλκη Γιαννακά, ήταν ο Κώστας Πρέκας, η Αννα Φόνσου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Νάντια Καραγιάννη.
Κηδεία Αλκη Γιαννακά - Δείτε φωτογραφίες:
![Το τελευταίο αντίο στον "γόη" του ελληνικού κινηματογράφου, Αλκη Γιαννακά - Συντετριμμένη η σύντροφός του [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/b5/b5358fbc4f014877820368a44ef06f6a.jpg?v=1&maxwidth=650&originalwidth=1300&)











Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr