"Τον χτύπησα για να προστατεύσω τον εαυτό μου" λέει ο 55χρονος

Τι υποστήριξε ο 55χρονος.

ton-xtupisa-gia-na-prostateusw-ton-eauto-mou-leei-o-55xronos
SHARE THIS
0
SHARES

"Τον χτύπησα για να προστατεύσω τον εαυτό μου, την περιουσία την δική μου και του κοσμηματοπώλη". Αυτό φέρεται να υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος καταστηματάρχης που συμμετείχε με τον κοσμηματοπώλη στον ξυλοδαρμό του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου. 

Σημειώνεται ότι οι αρχές, αφού ταυτοποίησαν τον 55χρονο, προχώρησαν στην προσαγωγή του, ενώ αναμένεται να εκδοθεί και σχετικό ένταλμα για τη σύλληψή του.

Νωρίτερα σήμερα οι ιατροδικαστές δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν το αίτιο θανάτου κατά τη νεκροψία - νεκροτομή που διενήργησαν και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα αποκαλύψουν τα ακριβή αίτια θανάτου του Κωστόπουλου.

Ειδικότερα, οι ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροψία-νεκροτομή, δεν μπορούν να προσδιορίσουν την ακριβή αιτία του θανάτου του. Στο σημείο που συμφωνούν οι ιατροδικαστές και ο σύμβουλος που ορίστηκε από την οικογένεια είναι ότι δεν έφερε κακώσεις που να προκαλέσουν τον θάνατό του. Έτσι, αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να πέσει φως στην αιτία θανάτου του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των ιατροδικαστών: 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Καλογριάς δήλωσε:

"Το συμπέρασμα της νεκροψίας – νεκροτομής στο οποίο συμφωνούμε και οι δυο και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων και μακροσκοπικό αποκλεισμό θανατηφόρων κακώσεων. Δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους τον θάνατο. Είχε κάποια τραύματα διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του σώματος, μικρά θλαστικά τραύματα που από μόνα τους δεν δικαιολογούν το θάνατο γι’ αυτό προχωράμε σε περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο. Σ’ αυτή τη φάση αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν υπήρχαν θανατηφόρες κακώσεις μακροσκοπικά από τη νεκροτομή που έγινε που να δικαιολογούν τον θάνατο. Είχε διάσπαρτες, εκδορές, εκχυμώσεις ο άνθρωπος αλλά αυτά από μόνα τους δεν δικαιολογούν ιατροδικαστικά τον θάνατο. Είχε πολλές κακώσεις μικρές που δεν δικαιολογούν τον θάνατο".

Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, κ. Τσαντίρης δήλωσε:

"Δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε μια σπλαχνική κάκωση που θα ήταν ασύμβατη με την ζωή, και γι’ αυτό καταλήξαμε στην απροσδιόριστη αιτία του θανάτου εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων που περιλαμβάνουν τοξικολογική διερεύνηση και ιστολογική. Υπάρχουν τα εργαστηριακά ευρήματα που θα μας δώσουν στην συνέχεια, τις απαντήσεις".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook