Τοπαλούδη: Ζωντανή η φοιτήτρια όταν την πέταξαν στη θάλασσα

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο πως η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν πετάχτηκε στη θάλασσα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Σημαντικές λεπτομέρειες ανέφερε ο ιατροδικαστής ο οποίος κατέθεσε την Τρίτη στην εκδίκαση της υπόθεσης για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως η άτυχη φοιτήτρια ήταν ακόμα ζωντανή όταν πετάχτηκε στη θάλασσα και πως η αιτία του θανάτου της ήταν ο πνιγμός.

Απαντώντας σε ερώτηση της έδρας σχετικά με τον ισχυρισμό των δραστών ότι το θύμα συναίνεσε σε ερωτική πράξη, ο ιατροδικαστής ξεκαθάρισε πως «στον θάνατο συναίνεση δεν υπάρχει».

Παράλληλα, για πρώτη φορά, η μητέρα του Ροδίτη κατηγορούμενου στέλνει το δικό της μήνυμα στη μητέρα της κοπέλας, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Οι στιγμές για την οικογένειά μου είναι εξαιρετικά δύσκολες όχι τώρα που γίνεται η δίκη αλλά εδώ και 14 μήνες. Ως μητέρα στέκομαι δίπλα στο παιδί μου. Ως μητέρα νιώθω τον πόνο της μητέρας της Ελένης. Τα λόγια δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει μόνο η αλήθεια και ελπίζουμε να αποκαλυφθεί στη δίκη. Μακάρι να μην βρισκόμασταν ποτέ σε αυτή τη θέση. Κανένας από εμάς», σημείωσε.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου.

 

Φωτογραφία: Eurokinissi