Τραγέλαφος: Ανενόχλητος ο Ρουβίκωνας στην τουρκική πρεσβεία [video]

Οι δράστες αποχώρησαν με αστικό λεωφορείο με την ΕΛΑΣ να συλλαμβάνει αργότερα 4 άτομα τα οποία αποδείχτηκαν ...άσχετα με την επίθεση.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Με.... αστικό λεωφορείο πήγαν και ήρθαν ανενόχλητα χθες το απόγευμα τα μέλη του Ρουβίκωνα στο τουρκικό προξενείο στο Ψυχικό όπου πέταξαν μπογιές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Αφρίν. 

Το συμβάν προκάλεσε εκ νέου την οργή του αναπληρωτή υπουργού προστασίας του πολίτη, Νίκου Τόσκα, ως προς τους χειρισμούς των αστυνομικών και την ελλιπή αστυνόμευση, καθώς εκδόθηκε αστραπιαία ανακοίνωση. «Η ρίψη χρωμάτων, σήμερα το απόγευμα στο Τουρκικό Προξενείο, στο Ψυχικό, αποτελεί μία ενέργεια απαράδεκτη. Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», ανάφερε χαρακτηριστικά το υπουργείο προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωση του.

«Το Αφρίν έπεσε αλλά ο αγώνας συνεχίζεται...», έγραψαν χαρακτηριστικά σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι επικίνδυνοι αντιεξουσιαστές.

 

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε ...λάθος άτομα!

Οι δράστες αποχώρησαν με αστικό λεωφορείο με την ΕΛΑΣ να κάνει έλεγχο έξω από γνωστό ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Κηφισιάς και να προσαγάγει τελικά τέσσερα άτομα. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε πως δεν είχαν καμία σχέση με την επίθεση και αφέθηκαν ελεύθερα. 

Έξω από το προξενείο της στιγμή της επίθεσης βρίσκονταν αστυνομικοί οι οποίοι δεν κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες. Ωστόσο, μετά τις προσαγωγές κλήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να αναγνωρίσουν αν τελικά οι τέσσερις προσαχθέντες είναι ανάμεσα στα άτομα που έκαναν την επίθεση στο τουρκικό προξενείο.

 

Σημειωτέον δε ότι είναι η τέταρτη φορά τους τελευταίους μήνες που αντιεξουσιαστές επιλέγουν στόχους τουρκικού ενδιαφέροντος με σκοπό τη διαμαρτυρία για το Αφρίν.

Απίστευτο βίντεο: 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook