X

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Αθηνών-Κορίνθου: Τον σκότωσε μοτοσικλέτα μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Βίντεο-ντοκουμέντο καταγράφει τις στιγμές που ακολούθησαν μετά το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών-Κορίνθου, με θύματα έναν πεζό και τον οδηγό μιας μοτοσικλέτας.

Γράφει: TheToc team

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στον Ασπρόπυργο, με θύματα έναν πεζό και τον οδηγό μιας μοτοσικλέτας.

Βίντεο-ντοκουμέντο, που καταγράφει τις στιγμές που ακολούθησαν λίγα δευτερόλεπτα μετά το τραγικό δυστύχημα, παρουσιάζει το The Toc. Το βίντεο έχει τραβήξει οδηγός διερχόμενου οχήματος και φαίνεται η σύζυγος πεσμένη στην άσφαλτο και περαστικοί, να προσπαθούν να την συνεφέρουν από το σοκ, τη στιγμή που ο άνθρωπός της κείτεται λίγα μέτρα πιο μακριά.

Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πεζός άνδρας, ηλικίας 50 χρονών περίπου, είχε σταματήσει το αυτοκίνητο του, με συνεπιβάτη τη σύζυγό του, στον παράδρομο της Εθνικής και επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό, σε σημείο όπου δεν υπήρχε φανάρι ή διάβαση πεζών.

Διαβάστε Επίσης

Εκείνη την ώρα, στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, περνούσε και μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας αιφνιδιάστηκε βλέποντας ξαφνικά μπροστά του τον πεζό και δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με

συνέπεια να τον παρασύρει και η μηχανή να εκτραπεί της πορείας της και να πέσει πάνω στο διαχωριστικό στηθαίο.

Συνέπεια του τροχαίου, ήταν οι δύο άνδρες να τραυματισθούν θανάσιμα. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια της συζύγου του 50χρονου πεζού, η οποία μάταια καλούσε σε βοήθεια.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός τους, ενώ για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί έρευνα η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων.