X

Τραγικός πνιγμός στην Κρήτη: 20χρονος βούτηξε στο νερό μεθυσμένος - Τον βρήκαν σφηνωμένο σε βράχια

Ο 20χρονος τουρίστας από την Ιρλανδία είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με τους φίλους του πριν βουτήξει για μπάνιο.

Γράφει: TheToc team

Ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, κολυμπώντας σε παραλία της Κρήτης. Ένας 20χρονος τουρίστας από την Ιρλανδία έπεσε να κολυμπήσει μεθυσμένος και πνίγηκε. Τον βρήκαν λίγη ώρα αργότερα σφηνωμένο σε βράχια.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί της Πέμπτης 30/6, όταν ο 20χρονος νεαρός τουρίστας από την Ιρλανδία βούτηξε μαζί με την παρέα του σε παραλία της Χερσονήσου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μαρτυρες, ο 20χρονος νεαρός, την ώρα που κολυμπούσε πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του και παρασύρθηκε από τα ρεύματα που επικρατούν στη θαλάσσια περιοχή.

Αμέσως οι φίλοι του ειδοποίησαν τις αρχές και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από το λιμενικό με τη συνδρομή σκαφών, δυτών αλλά και jet ski.

Δυστυχώς, λίγα λεπτά αργότερα ο νεαρός εντοπίστηκε σφηνωμένος σε βράχια σε κοντινή περιοχή από εκεί όπου τον είδαν τελευταία φορά οι φίλοι του.

Διαβάστε Επίσης

Ένας δύτης απεγκλώβισε τον 20χρονο από τα βράχια και τον μετέφεραν στην παραλία, με τους διασώστες να επιχειρούν μάταια να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Να τονίσουμε ότι ο 20χρονος νεαρός τουρίστας από την Ιρλανδία είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πριν βουτήξει στη θάλασσα.