
Ο πατέρας της 6χρονης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή. Ο πατέρας που κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση ανήλικου σχετικά με την υπόθεση πνιγμού του κοριτσιού, στην παραλία Καλαμακίου Κορινθίας απολογήθηκε με υπόμνημα.
Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσία το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.
Στην ΕΡΤ μίλησαν η μητέρα και η θεία της 6χρονης.
"Έπαιρνε το παιδί όποτε δεν ήταν στην δουλειά" λέει η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, που σημειώνει ότι δεν ξέρει κάτι άλλο παρά μόνο όσα έχει πει η αστυνομία. Σε ερώτηση αν το παιδί περνούσε καλά με τον πατέρα του, η μητέρα της 6χρονης απάντησε: "Καλά".
Όπως εξηγεί η θεία του παιδιού και αδερφή του πατέρα, η παραλία είναι δίπλα στο σπίτι του.
"Δεν ξέρω, δεν ξέρω… Να ήταν εκεί ο αδερφός μου και να μην βοηθούσε το παιδί, δεν το πιστεύω με τίποτα" είπε και συνέχισε: "Άσθμα έχει χρόνια, αλλά δεν θα καθόταν να μην βοηθούσε το παιδί του".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr