Στο γήπεδο της Τούμπας για τελευταία φορά έφτασαν οι 7 φίλαθλοι που έφυγαν από τη ζωή στο τρομακτικό τροχαίο στη Ρουμανία, ενώ ταξίδευαν για την αγαπημένη τους ομάδα, τον ΠΑΟΚ.
Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συνοπαδούς του.
Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο "αντίο" στους άτυχους άνδρες την Παρασκευή και το Σάββατο σε Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και Αρωνά Πιερίας.
Πότε και πού θα τελεστούν οι κηδείες των 7 νέων
Η κηδεία του Χρήστου Ζέζιου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στην Ευκαρπία. Την ίδια μέρα, στον Ναό Προφήτης Ηλίας στον Αρωνά Πιερίας συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Βασίλη (Βάχο) Μολδοβάνοφ.
Το Σάββατο στις 11 το πρωί θα φτάσουν στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας οι τρεις σοροί των νεαρών που καταγόταν από την περιοχή. Οι οικογένειες, συγγενείς, φίλοι, συνάδερφοι θα αποχαιρετήσουν τον Βασίλη Πάλο, τον Κώστα Μαρκόπουλο και τον Δημήτρη Μαρωνίτη. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλείστις 13:00.
Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Ευκαρπία θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Κεσανίδη. Την ίδια μέρα, στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Θανάση Γκουζούρη στο χωριό του, τα Στεφανινά του Δήμου Βόλβης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr


