X

Τραγωδία σε μπάτσελορ πάρτι στη Λευκάδα: Πνίγηκε 30χρονος από τα Τρίκαλα που γιόρταζε λίγες μέρες πριν από τον γάμο του

Στην περιοχή επικρατούσε κακοκαιρία - Η θάλασσα ήταν πολύ δύσκολη ακόμα και για έμπειρους κολυμβητές

Γράφει: TheToc team

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το μπάτσελορ πάρτι στη Λευκάδα που έκανε με τους φίλους του ένας νέος άνδρας με καταγωγή από τα Τρίκαλα. Ο 30χρονος Στέφανος Κέμος που, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον Ιούνιο θα ντυνόταν γαμπρός, παρασύρθηκε από τεράστια κύματα ενώ κολυμπούσε στην παραλία Κάθισμα.

Ο αιφνίδιος θάνατός του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων καθώς ο 30χρονος ήταν γιος γνωστού επιχειρηματία της πόλης. Ο πατέρας του άτυχου Στέφανου Κέμου μαζί με το θείο του 30χρονου έχουν αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην πόλη και όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, είναι μια αγαπητή οικογένεια στα Τρίκαλα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα, Κυριακή, 25 Μαΐου. Σημειώνεται ότι στην περιοχή επικρατούσε κακοκαιρία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των φίλων του που ήταν μαζί του, έγιναν να του πετάξουν σχοινί ώστε να τον σώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Κάποια στιγμή είδαν το άψυχο σώμα του 30χρονου να ξεβράζεται στην ακτή.

Στο σημείο έσπευσαν λιμενικό και ΕΚΑΒ με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής για να τον προσεγγίσουν στο ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λευκάδας.

Διαβάστε Επίσης