
Καλά νέα έρχονται από την Θεσσαλονίκη για την 25χρονη Ανύσια Λιούρη που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης μετά τη φονική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.
Η κοπέλα που διακομίστηκε από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στις 2 Μαρτίου βγήκε σήμερα από την Α' ΜΕΘ και η νοσηλεία της θα συνεχιστεί στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η κατάστασή της κρίνεται σταθερή και βελτιωμένη. Η ίδια, σύμφωνα με τον πατέρα της, μιλά πλέον κανονικά και έχει πλήρη διαύγεια.
Η κατάσταση της υγείας της παρουσίαζε βελτίωση από τις προηγούμενες ημέρες, ενώ είχε αποκαταστήσει επαφή με το περιβάλλον και κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας έμενε εκτός μηχανικού αερισμού.
Η ανάρτηση του πατέρα της
Τα καλά νέα μοιράστηκε με ανάρτησή του ο πατέρας της Ανυσίας.
Οπως έγραψε στο μήνυμά του "Η Ανυσία μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Θα γίνει καλά".
Το μήνυμά του
"Αγαπητοί μου φίλοι,
Με χαρά σας ενημερώνω ότι η αγαπημένη μας Ανυσία, μόλις βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο όπου θα μπορεί να βρίσκεται και η μαμά της. Η Ανυσία μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Θα γίνει καλά.
Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την συμπαράσταση. Με εκτίμηση Λιούρης Κωνσταντίνος!!!!"
Στις φυλακές της Λάρισας ο επιθεωρητής του ΟΣΕ
Υπενθυμίζεται πως σήμερα θα οδηγηθεί στις φυλακές της Λάρισας ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη μαραθώνια απολογία του για την τραγωδία στα Τέμπη.
Στις ίδιες φυλακές βρίσκεται προφυλακιστέος και ο 59χρονος σταθμάρχης που είχε βάρδια στον σταθμό της Λάρισας το βράδυ του δυστυχήματος.
O επιθεωρητής στην απολογία του επέρριψε ευθύνες στους τρεις σταθμάρχες της Λάρισας
Στο 100 σελίδων απολογητικό του υπόμνημα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, φέρεται να επέρριψε ευθύνες στον 59χρονο σταθμάρχη, στους δύο συναδέλφους του που έφυγαν από το πόστο τους νωρίτερα και στον σταθμάρχη στο Παλαιοφάρσαλο γιατί δεν ενημέρωσε για την καθυστέρηση της αμαξοστοιχίας Intercity 62.
Στο υπόμνημά του ο επιθεωρητής φέρεται να υποστήριξε πως εκείνος ήταν που έφερε τις αλλαγές στο ωράριο εργασίας των σταθμαρχών, ώστε να μην υπάρχει μόνο ένας σε κάθε βάρδια.
Πρόσθεσε ότι κανείς από τους παλαιότερους σταθμάρχες δεν παραπονέθηκε για τους νεοπροσληφθέντες, ανάμεσά τους και ο 59χρονος προφυλακισμένος, και ότι ο ίδιος είχε ζητήσει από όλους την τήρηση του κανονισμού κυκλοφορίας, την ορθή επικοινωνία με τους μηχανοδηγούς και τη σωστή παράδοση και ανάληψη καθηκόντων από τους εκάστοτε σταθμάρχες των βαρδιών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr