Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στα Χανιά.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία, συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο σε διασταύρωση.
Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το ασθενοφόρο ανατράπηκε, με συνέπεια να τραυματιστούν οι δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, με σοβαρότερα τραυματισμένο τον διασώστη που βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος, καθώς και η οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου.

Ο ασθενής που μεταφερόταν στο νοσοκομείο πέθανε από ανακοπή, σύμφωνα με όσα είπε στο cretalive.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, ωστόσο οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του αναμένεται να αποσαφηνιστούν από την προβλεπόμενη διαδικασία.

Για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων από το αναποδογυρισμένο ασθενοφόρο χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ ΕΚΑΒ και Αστυνομία έσπευσαν στην περιοχή.

Η Τροχαία Χανίων έχει αναλάβει την προανάκριση και εξετάζει όλα τα δεδομένα, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
