Επέστρεψε στο σπίτι του κι ήρθε αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή εικόνα 51χρονος σε περιοχή της Αιδηψού, στη Βόρεια Εύβοια.
Η 34χρονη σύντροφός του ήταν πεσμένη, χωρίς σημάδια ζωής. Ειδοποίησε ασθενοφόρο και την αστυνομία, ωστόσο για τη νεαρή γυναίκα ήταν αργά και στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Πιθανόν παθολογικά τα αίτια του θανάτου
Σύμφωνα με το lamiareport, από τον Αστυνομικό Σταθμό Αιδηψού που ανέλαβε την προανάκριση δε διαπιστώθηκε κάτι ύποπτο που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια και όλα συγκλίνουν ότι ή ατυχη γυναίκα έφυγε από παθολογικά αίτια.
Ωστόσο τι ήταν αυτό που της έκοψε τόσο απότομα και πρόωρα το νήμα της ζωής, θα το δείξει η νεκροτομή που παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας.