Τραγωδία συνέβη το πρωί της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου στη Φυλή όπου ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του όταν εξετράπη το ΙΧ στο οποίο επέβαινε.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τη σφοδρή σύγκρουση ο ανήλικος έχασε τη ζωή του στο σημείο ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.
Συνολικά τέσσερα άτομα επέβαιναν στο όχημα, με τον έναν από αυτούς να έχει ακρωτηριαστεί.
Ο πιο ελαφρά τραυματίας έχει μεταφερθεί στο Αττικό ενώ οι δύο πιο σοβαρά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό.
Ασπρόπυργος: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και καρφώθηκε σε περίφραξη
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε και στην περιοχή του Ασπροπύργου, όπου ένας οδηγός έχασε τη ζωή του.
Λίγο μετά τις 3:00, σήμερα, Κυριακή (16/2), ένας άνδρας ενώ κινούνταν επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου με το ΙΧ του, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει σε περίφραξη στη συμβολή με την οδού Δοϊράνης και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο σημείο επιχείρησαν 8 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άνδρα και τον ανέσυραν νεκρό.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της νύχτας συνέβησαν δύο ατυχήματα στην περιοχή της Αρτέμιδας.
Το πρώτο συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ένας νεαρός οδηγός κινούνταν με τη μηχανή του στο ύψος ενός ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Αρτέμιδος.
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει στο προστατευτικό διάζωμα κι ευτυχώς να τραυματιστεί ελαφρά.
Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε σύγκρουση δύο οχημάτων στη διασταύρωσή της Λεωφόρου Αρτέμιδος με την οδό Τριάνης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr