Τη ζωή του έχασε ένας 68χρονος εργάτης σε περιοχή του Δήμου Λοκρών στη Λαμία, εν ώρα εργασίας το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Απριλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ο άνδρας έπεσε από σκαλωσιά ύψους 6 μέτρων, τραυματιζόμενος σοβαρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο και τον μετέφερε πρώτα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κατευθύνθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, λίγες ώρες αργότερα ο άτυχος εργάτης κατέληξε εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων του.
Διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής
Το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών ενημερώθηκε για το περιστατικό και ανέλαβε την προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
