X

Τραγωδία στη Νάξο: Νεκρός 20χρονος δικυκλιστής - Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος

Σκοτώθηκε 20χρονος σε τροχαίο με μηχανή στη Νάξο.

Γράφει: TheToc team

Τραγωδία σημειώθηκε στη Νάξο σήμερα Τρίτη ξημερώματα, όταν ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με το naxotimes, δύο άνδρες 17 και 20 ετών, υπήκοοι Αλβανίας, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στον περιφερειακό δρόμο της Χώρας Νάξου στο ύψος των εργατικών κατοικιών, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Η μοτοσικλέτα προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 20χρονος συνοδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά ο 17χρονος οδηγός.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν αν ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Διαβάστε Επίσης