
Μια ευχάριστη καθημερινή συνήθεια κατέληξε σε τραγωδία για έναν άτυχο 75χρονο άντρα στη Σίκινο που πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ έκανε ντους το απόγευμα του Σαββάτου 9/7.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Cyclades24.gr, ο άτυχος άνδρας έπαθε ηλεκτροπληξία μέσα στο σπίτι του, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο ντους.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα στις 6 μ.μ., όπου και ειδοποιήθηκε αμέσως το Aστυνομικό Tμήμα Σικίνου.
Με το που έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, είδαν τον άτυχο άνδρα, Γαλλικής καταγωγής, νεκρό, με την σωρό του να μεταφέρεται στην Ίο.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ο 75χρονος είχε αγοράσει σπίτι στη Σίκινο και έμενε αρκετά συχνά και αυτό το διάστημα είχε ταξιδέψει στο Κυκλαδονήσι για τις καλοκαιρινές διακοπές του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr