X

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τρεις οι νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική οδό

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι δύο νεαροί 21 ετών και μία 22χρονη, ενώ 20 ετών είναι οι τραυματίες.

Γράφει: TheToc team

Ακόμη ένα άτομο υπέκυψε στα τραύματά του από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Αθηνών, στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρόσκρουση του οχήματος σε προστατευτικές μπάρες σκοτώθηκαν δυο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ δυο ακόμη άτομα διακομίστηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο Κατερίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι δύο νεαροί 21 ετών και μία 22χρονη, ενώ περίπου 20 ετών είναι οι σοβαρά τραυματίες, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Διαβάστε Επίσης

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται προς το παρόν από δύο λωρίδες.