Τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, καθώς μια 18χρονη φοιτήτρια Μοριακής Βιολογίας, εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου, μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του e-evros.gr, η μητέρα της κοπέλας είχε να επικοινωνήσει κάποια εικοσιτετράωρα μαζί της, καθώς η κόρη της δεν απαντούσε στα επανειλημμένα τηλεφωνήματά της.
Ανησυχώντας για την τύχη της, ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν τη φοιτήτρια χωρίς τις αισθήσεις της.
Οι πρώτες ενδείξεις δεν δείχνουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο φως στην ακριβή αιτία του θανάτου της θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη κοπέλα με καταγωγή από τη Λάρισα ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή για σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

