Απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής δύο νέων ανθρώπων τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ένας 27χρονος και μία 23χρονη "έσβησαν" στην άσφαλτο μετά από τροχαίο που έγινε περίπου στις τρεις μετά τα μεσάνυχτα, παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Λεωφόρο Κατεχάκη, στην περιοχή του Ζωγράφου.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βγήκε από την πορεία του και ανετράπη. Το όχημα ανήκε στον 27χρονο φαρμακοποιό και κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός, του οποίου το φαρμακείο είναι στους Αμπελόκηπους, είχε πάει από το σπίτι της φίλης του προκειμένου να την πάρει και να βγουν έξω, ενώ το οδόστρωμα στο σημείο του τροχαίου ήταν ολισθηρό λόγω της βροχόπτωσης.
Για τον απεγκλωβισμό τους επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Και οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου είχαν μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό.
Τροχαίο και στη Φιλοθέη
Στο μεταξύ, ένα δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στη Φιλοθέη, όταν οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο στη Λεωφόρο Καποδιστρίου έχασε τον έλεγχο και έπεσε αρχικά σε πόρτα γκαράζ, μετά σε κολόνα της ΔΕΗ την οποία λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης την έριξε κάτω και κόπηκαν τα καλώδια, για να καταλήξει στον απέναντι δρόμο.