X

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Αυτοκίνητο με μάνα και κόρη έπεσε σε ποτάμι - Νεκρή η 75χρονη

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε τις δύο γυναίκες από το αυτοκίνητό τους - Δεν τα κατάφερε η μια, στο νοσοκομείο Κέρκυρας η άλλη

Γράφει: TheToc team

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη 3/12 στο γεφυράκι των Κουραμάδων, στην Κέρκυρα, με θύμα μία 75χρονη γυναίκα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η άτυχη γυναίκα και η 48χρονη κόρη της, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει από τη γέφυρα ύψους 7 μέτρων.

Στο σημείο μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία επιχείρησε για τον απεγκλωβισμό τους. Τελικά, δεν τα κατάφεραν και οι δύο, καθώς η συνοδηγός έχασε τη ζωή της, ενώ η οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

"Ολοκληρώθηκε η ανάσυρση, μιας γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της και μιας ακόμη τραυματισμένης, από ΙΧ όχημα στην περιοχή Κουραμάδες Κέρκυρας, οι οποίες και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα", αναφέρει η ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Διαβάστε Επίσης