X

Τραγωδία στην Κοζάνη: Νεκρός 54χρονος οδηγός που έπεσε πάνω σε βιτρίνα καταστήματος

Ο άτυχος άντρας φαίνεται πως έχασε τις αισθήσεις του πάνω στο τιμόνι από ανακοπή καρδιάς.

Γράφει: TheToc team

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κοζάνης, από τον θάνατο ενός 54χρονου οδηγού ΙΧ που έπεσε επάνω σε βιτρίνα καταστήματος.

Σύμφωνα με το Kozanimedia, ο άτυχος οδηγός, έχασε τελικά τη "μάχη" που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή, ύστερα από το τροχαίο που είχε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε βιτρίνα καταστήματος στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, στο κέντρο της Κοζάνης.

Διαβάστε Επίσης

Πιθανολογείται ότι ο άτυχος άντρας, με καταγωγή από χωριό της περιοχής, έχασε τις αισθήσεις του από ανακοπή καρδιάς, με αποτέλεσμα το όχημα (στο οποίο επέβαιναν δυο ακόμη άτομα) να εκτραπεί της πορείας του, να ανεβεί στο πεζοδρόμιο και να σπάσει τη βιτρίνα του καταστήματος.

Στο σημείο του ατυχήματος έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άντρα, τον οποίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Μαμάτσειου προσπάθησαν με ΚΑΡΠΑ να επαναφέρουν και να κρατήσουν στη ζωή, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 54χρονου θα διαπιστωθούν μετά από τη νεκροψία-νεκροτομή.

Διαβάστε Επίσης