
Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Κρήτη με έναν άνδρα να εντοπίζεται νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος.
Πρόκειται για έναν 58χρονο ο οποίος χθες Κυριακή αργά το απόγευμα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από τον ίδιο του τον αδελφό σε περιοχή του Δήμου Καντάνου - Σελίνου.
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο 58χρονος είχε κόψει τις φλέβες του με γυαλί από μπουκάλι.
Η αστυνομία κάνει λόγο για αυτοχειρία και διερευνά τα αίτια που οδήγησαν τον 58χρονο στο απονενοημένο διάβημα.
Υπενθυμίζεται ότι στο Ηράκλειο δύο άτομα προσπάθησαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους ωστόσο έγιναν έγκαιρα αντιληπτοί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Ο ένας διασώθηκε χάρη στην άμεση και η κινητοποίηση των αρχών. Το περιστατικό που σημειώθηκε σε σπίτι είχε ως "πρωταγωνιστή" έναν άνδρα ο οποίος αυτοτραυματίστηκε μπροστά στα παιδιά του.
Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης όταν η ΕΛ.ΑΣ. δέχτηκε τηλεφώνημα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο μέσα σε σπίτι σε κεντρική οδό του Ηρακλείου.
Όταν ωστόσο έφτασαν οι άνδρες της αστυνομίας στο σπίτι διαπίστωσαν πως ο άνδρας είχε αυτοτραυματιστεί μπροστά στα παιδιά του, τα οποία ήταν καλά στην υγεία τους.
Πηγή: ekriti.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr